Pluspunten
De verkeerde draagarm weer teruggebracht, deden erg moeilijk over het retouren. Uiteindelijk toch goedkeuring gekregen. Ik had echt zoals ik hem heb gekregen zonder een verpakking er omheen.
VerbeterpuntenDe spullen van de website halen als het niet leverbaar is. Nu moet je eerst betalen dan een paar dagen later krijg je je centen weer terug
Pluspunten
prima goede levering en goed materiaal
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
uitstekende producten en snelle levering.
Pluspunten
Ik heb verkeerde onderdelen gekregen en ik heb gebeld toen moest ik horen dat de twee weken al voorbij was en ik loop ziekenhuis in en uit met mijn rug dus kon ik ze niet eerder vervangen dus toen iemand het voor mij wilde doen,kwam hij er achter dat alles wat ik had ontvangen verkeerd was ik heb bewijzen van ziekenhuis om te laten zien als jullie mij niet gelooft.Nu zit ik met verkeerde remblokken waar ik helemaal niks mee kan weg gegooit GELD dank jullie wel
VerbeterpuntenSpullen op tijd leveren. via mail heb bericht gekregen dat het 26 december geleverd zou worden dat beschouw ik als typ fout,maar dan hoor je niets meer van dit bedrijf ik heb zelf gebeld en toen hoorde ik dat het anderhalve week later wordt geleverd EN VERKEERDE REMBLOKKEN en dan telt ook nog de weken retour NIET TE GELOVEN ik heb bij een andere bedrijf de juiste remblokken gekocht en ze zijn nu geplaats dit was mijn eerste en laatste keer dat ik iets bij jullie had besteld meteen een grote teleurstelling van dit bedrijf wat dit betreft kunnen je van andere bedrijven leren
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet onze bedoeling. Nu willen we graag uw ordernummer weten van de bestelling zodat we kunnen kijken wat er aan de hand is geweest en evt. een oplossing kunnen aanbieden. U kunt op deze email reageren t.a.v. Alex. Alex zal dit gaan uitzoeken en met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. We zien uw reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle verzending.
VerbeterpuntenBeter omgaan met klachten, er stond onjuiste informatie op de site waardoor ik het verkeerde onderdeel heb gekozen. Vervolgens ontving ik het verkeerde onderdeel in een kapotte doos. Ik heb een mail gestuurd met mijn klacht en er werd gereageerd dat ze wel even met de magazijn chef zouden praten. Vervolgens kreeg ik mijn verzendkosten niet terug, en kwam ik er ook nog achter dat het het verkeerde onderdeel was. Kortom dus een hele vervelende ervaring gehad met dit bedrijf.
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling. Zou u op deze reactie willen reageren en vermeld uw order gegevens zodat we kunnen kijken waar het fout is gegaan. U kunt dit richten t.a.v. Alex. Hij zal dit gaan uitzoeken en met u bespreken wat de mogelijkheden zijn om dit probleem op te lossen. We zien uw reactie graag tegemoet! Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Duidelijke site Snelle betaling Levering in de avond
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed en snel geleverd. Het onderdeel paste ook nog.
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede behandeling, vriendelijke te woord gestaan
Pluspunten
zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
lijkt direct in te spelen op de vraag van de klant, maar toen ik de aangekochte goederen uitpakte en op mijn wagen wilde installeren, blek dat van de drie ruitenwissers die ik gekocht had er een niet paste. Er is altijd wat met die online aankopen. Het blijft onpersoonlijk en je kunt niet checken of de aankoop- deugt. Alweer een domper.
Beste klant, dit is heel vervelend dat u een onderdeel heet ontvangen die niet juist is. Als iets niet past, dan kunt u binnen 14 dagen een melding doen hiervan via email. Vermeld uw order gegevens en uw kenteken zodat wij kunnen kijken voor een omruiling. U krijgt dan van ons een gepaste retour melding via email toegestuurd. We horen het graag van of we iets kunnen betekenen! Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
snel en goed
Pluspunten
VerbeterpuntenOnderdeel niet gevonden Ondanks foto’s van het defecte onderdeel en zelfs chassisnummer is het juiste onderdeel alleen via de merkdealer te bestellen
Beste klant, bedankt voor uw review! Kunt u uitleggen wat u bedoelt met 'onderdeel niet gevonden' zodat wij dit misschien in de toekomst kunnen verbeteren? U kunt op deze reactie reageren. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, goed kwaliteit van het product
Pluspunten
Goed en snel advies gekregen omtrent juiste koplampen voor mijn 12 jaar oude Suzuki Swift
Geen.
Pluspunten
Levering keurig en op tijd!