Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service in verband met retourzending Snel het geld weer op de rekening !!
VerbeterpuntenGEEN !!
Pluspunten
goede en accurate site voor verkrijgen van juiste materialen
Verbeterpuntenduur in bezorging
leverdatum op de site klopt niet
Beste klant, bedankt voor uw review! Aan de verbeterpunt te lezen is waarschijnlijk het pakket later geleverd dan verwacht. We hebben onder de prijzen verwachte leveringen staan en tot hoe je kan bestellen. Sommige onderdelen hebben een langere levertijd nodig. Er kunnen helaas onvoorziene omstandigheden gebeuren waardoor er een vertraging in kan komen. We doen altijd onze uiterste best om de verwachte leveringen te kunnen halen. Als u wenst wat de vertraging is geweest, dan kan ik dit uitzoeken voor u. U kunt dan op dit bericht reageren met uw ordernummer. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en goede informatie. Echt een aanrader!
Pluspunten
snelle bezorging, goede aankoop
Pluspunten
Snelle levering goede onderdelen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nou mooi op tijd goede spullen
Pluspunten
Onderdeel past perfect
Pluspunten
geweldige service; de klant staat centraal, snelle levering en dat voor een goede prijs!
Pluspunten
Prima. Accu was snel geleverd
Pluspunten
Snelle levering, goede producten!
Pluspunten
correcte levering helaas was het niet de juiste spiegel nogmaals een keer geprobeerd helaas nog niet juist vervolgens niets terug hoeven sturen en binnen een paar dagen mijn geld terug SUPER
Pluspunten
duidelijke omschrijving en zeer vlotte levering
Pluspunten
Beloofd is beloofd
Pluspunten
gewoon correct
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle en perfecte service ondanks verkeerd bestelde en geretourneerd artikel!
Pluspunten
Snelle levering, soepele afhandeling, alleen jammer dat het retourneren voor eigen rekening is, bij sommige bedrijven is het namelijk wel gratis.
Pluspunten
Ik ben er blij mee snelle levering en een mooie prijs
VerbeterpuntenVoor mij niets veranderen
Pluspunten
Goed en snel