Pluspunten
snelle levering en groot assortiment
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
GEEN
VerbeterpuntenRETOURBELEID
Beste klant, we vinden het jammer dat u ons een 1 heeft gegeven over ons retour beleid. We hebben op onze website een uitleg staan over onze retour beleid. Iedereen heeft recht op 14 dagen bedenktijd, dan dient het artikel in deze periode aangemeld te worden bij ons. Het mag niet gemonteerd zijn geweest en de verpakking dient in goede staat te zijn zodat we dit nog kunnen verkopen aan andere klanten. Zijn er andere redenen, dan zal een collega hierop een oordeel velgen of het nog retour kan. Als er evt. vragen daarover zijn, dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
snelle levering van goed product
Pluspunten
Snel levering, goede producten.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Der goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle service conform afspraak
Pluspunten
Prima product, snelle levering
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven.
Slechte service
Beste klant, we vinden het jammer dat u ons een 1 heeft gekregen voor slechte service. Zou u op dit bericht willen reageren en uitleggen wat er aan hand is geweest? Misschien kunnen we tot een oplossing komen en wie weet kunnen we dit in de toekomst verbeteren! Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Goede prijzen
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt, scherp geprijsd.
VerbeterpuntenAangeven of het een "origineel" onderdeel betreft of van een andere fabrikant.
Pluspunten
Retourzending: geen probleem
Pluspunten
Ondanks de jaarwisseling keurig op 2 januari het bestelde geleverd
Pluspunten
Snel
Bezorging.
Pluspunten
Doet wat het beloofd
Pluspunten
Goede onderdelen, terugsturen geen probleem.
VerbeterpuntenBezorgdatum niet juist ( duurt langer .)
Pluspunten
Snelle levering, marktconforme prijzen en klantvriendelijke afhandeling wanneer er schade is aan de bestelde onderdelen.
VerbeterpuntenEerste levering had transportschade, omdat deze onvoldoende verpakt was, tweede levering wel met een extra omdoos verstuurd.
Pluspunten
Duidelijk informatie over het product Product is snel te vinden Snelle correcte levering
VerbeterpuntenOp dit moment geen Vooral zo doorgaan
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Optijd .en goedkoop
Pluspunten
levert snel en volgens afspraak prijs kwaliteit verhouding is goed