Pluspunten
perfect product, makkelijk te bestellen. goed zichtbaar op de site of product passend is voor de betreffende auto. top!!
Verbeterpuntenlevertijd.... binnen 2 dagen werd ruim een week.... dat is jammer wees eerlijk!
Pluspunten
Heldere website, feilloze keuze van artikel via kenteken, snelle verzending van het bestelde, 50% goedkoper dan alle andere,
VerbeterpuntenHouden zoals het is, werkt uitstekend.!
Pluspunten
Geen minpunt gevonden
Pluspunten
Contact is ok
VerbeterpuntenOndanks aangegeven oo website vandaag besteld morgen thuis klopt niet altijd.
Pluspunten
Snelle service ook bij retourneren. Geld snel op de rekening.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede website en snel geleverd
VerbeterpuntenNog niet
Pluspunten
Netjes op tyd
Pluspunten
Snelle service, netjes verpakt. Niet te duur.
Pluspunten
Zeer goede service bij afhandeling van problemen.
VerbeterpuntenPlaatwerk goed controleren voor verzending, met name reparatieplaatwerk van Wezel
Pluspunten
VerbeterpuntenFilters op de site die niet werken waardoor het verkeerde product verstuurd wordt. Vervolgens ook nog eens zelf de retourkosten moeten betalen. Ofwel, verzend en retouropties niet meer van deze tijd + geen enkele moeite willen doen de klant tevreden te houden. Ik koop hier niet meer, liever iets meer betalen voor goede service
Beste klant, dit is heel spijtig om te lezen dat u ontevreden bent. De retour kosten zijn voor de klant mits wij anders beslissen. Het kenteken invoer is stap 1 voor het zoeken naar onderdelen. Stap 2 zijn de omschrijvingen die er bij staan die aangeven of het gaat passen of niet. Als u wenst kunnen we kijken voor een oplossing hierin. U kunt op dit bericht reageren. Vermeld daarbij uw kenteken zodat we samen kunnen kijken waar het fout is gegaan. Ik zie graag uw antwoord tegemoet. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
VerbeterpuntenLang met leveren zal nooit meer bestelen bij hun en hun ook zeer en zeer en zeeeeeerrrrrrr zeker afraden bij fam en vrienden
Beste klant, het is heel vervelend dat de order met 1 dag vertraagd is geweest. Helaas heeft dit met de kerstdrukte te maken. De vervoerders hebben het ontzettend druk gehad om alles weg te kunnen werken. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
vlot ondanks de zeer drukke kersttijd. Zeer tevreden
Pluspunten
Geen.!!!! (Herstel wel 1-tje; De persoon die de e-mail daar afhandelt was heel fatsoenlijk in zijn antwoorden)
VerbeterpuntenLet op..... op de site staat " voor 20.00 bestelt, de volgende dag in huis" reken maar op minimaal anderhalve week.. In de kleine lettertjes bij het artikel staan namelijk hele andere levertijden maar dat vertellen ze je er pas bij als je vraagt waar je spullen blijven.. Voor mij 1x maar niet weer..
Beste klant, onder de prijzen staan verwachte leveringen vermeld zoals wij dat verwachten. Tijdens de feestdagen kunnen we deze levertijden helaas niet garanderen. De Van Wezel en Febi Bilstein producten hebben langere levertijden dan gepland. Dit heeft te maken gehad met de kerst vakantie. Dit hebben we vermeld bij de levertijden. Zie link: https://www.mijnautoonderdelen.nl/klantenservice/bezorgen/ . De verwachte leveringen zullen op dit moment weer normaal verlopen zoals het hoort te zijn. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Het lijkt een goede website
Verbeterpunten1)Levering langer dan beloofd 2) spiegel besteld en verkeerde maat geleverd
Beste klant, dit is heel vervelend dat het langer heeft geduurd dan dat wij verwacht hadden. Dit heeft helaas met de kerst drukte maken. De Van Wezel en Febi Bilstein producten hebben langere levertijden dan gepland. Als iets niet klopt, dan heeft u 14 dagen de tijd om dit te melden aan ons zodat we kunnen kijken voor een oplossing. Als u dit wenst, dan kunt u op dit bericht reageren. Vermeld uw kenteken en dan zullen we kijken voor een oplossing. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
zou ik niet weten
Verbeterpuntenminder liegen en proberen afspraken na te komen.
Beste klant, dit is heel vervelend dat u dit heeft zo heeft ervaren. Wat ik in uw order bent tegen gekomen is dat de verwachte levering niet is gehaald en dat het met 2 werkdagen vertraagd is geweest vanwege de kerstdrukte. Als dit het geval is geweest, dan bieden we daarvoor onze excuses aan. Als dit niet geval is geweest, dan verneem ik graag van u wat er aan de hand is geweest. U kunt dan op dit bericht reageren en dan zullen we kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenKlantvriendelijker Juiste bestelling leveren Fouten durven toegeven
Beste klant, dit is heel vervelend en uiteraard niet onze bedoeling om niet klantvriendelijk te zijn. We willen graag weten wat er aan de hand is geweest. U kunt op dit bericht reageren met uw klacht zodat we dit kunnen behandelen en kunnen verbeteren in de toekomst en evt. tot een oplossing kunnen komen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Pluspunten
Makkelijk bestellen snelle levering
Pluspunten
Scherp prijs en op tijd inleveren
Pluspunten
Verkeerde bestelling gedaan maar zonder problemen om kunnen ruilen