Pluspunten
Makkelijk besteld
VerbeterpuntenAl een aantal keer wat besteld, steeds verkeerde niet passende onderdelen geleverd gekregen.
Geachte klant, Vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar wens is gelopen. Uiteraard willen wij dit voor u oplossen. Kunt u een mail sturen naar [email protected] hierover zodat wij dit verder voor u kunnen oppakken. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
snelle levering van de goederen zoals online stonden
Pluspunten
Concurrerende prijzen en zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt
Pluspunten
Snelle levering , product is goed .
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Tot nu toe nog nooit geen problemen gehad.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zondag besteld, dinsdag geleverd. Prima dus! De bestelde ruitenwissers zijn ook geheel naar tevredenheid. Volgende set wordt naar alle waarschijnlijkheid weer hier besteld.
Pluspunten
snelle levering voor goede prijs gisteren gekregen nu al gemonteerd op de auto
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snelle levering en geleverd wat is afgesproken. Super!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel geholpen door helpdesk chat.
VerbeterpuntenVoor 12.00 uur bestellen en volgende dag leveren was niet gelukt . Jammer dat je hiervan ook niet op de hoogte word gebracht .Op de site stond trouwens geen informatie dat de bestellingen eventuele vertraging zouden oplopen door de feestdagen . De medewerker die ik sprak op de avond voor de bestelling sprak hier ook niet over , maar bevestigde dat als de bestelling voor 12.00 uur zou plaats vinden deze de volgende dag geleverd zou worden . De track en trace bevestigd trouwens dat de bestelling pas 1 dag later was afgeleverd bij tpg post .
Geachte klant, Spijtig om te horen dat uw bestelling niet naar wens is gelopen. Helaas zijn er vertragingen ontstaan wegens de afgelopen feestdagen. Hierover hebben wij informatie geplaatst op onze website zodat iedereen hiervan op de hoogte kon zijn. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
Na een verkeerde levering is het na telefonisch contact wel goedgekomen.
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt.
Pluspunten
Snelle afhandeling retourzending
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen onderdelen op de site zetten als ze niet (meer) leverbaar zijn.
Pluspunten
Bestellen via kenteken gaat perfect juiste onderdelen Voor de juiste prijs
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Een snelle levering. En duidelijk hoe laat het afgeleverd is bij het montagebedrijf.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Correcte en zeeeer snelle levering
Wacht al langer dan een week op mijn onderdelen, terwijl die op voorraad was toen ik besteld heb. Erg slecht.
Geachte klant, Vervelend om te horen dat uw bestelling niet op tijd is geleverd. Ik wil dit graag verder voor u uitzoeken. Kunt u een mail sturen naar [email protected] t.a.v. Faruk zodat ik dit persoonlijk voor u kan oppakken. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
Levert hetgeen beloofd is binnen de afgesproken tijd.
Pluspunten
geen
Geachte klant, Hoe kunnen wij u beter van dienst zijn? Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
scherp geprijsd en goed aanbod
Verbeterpuntenniet adverteren met verzending binnen 24u als je dat niet waarmaakt. Gebeurt steeds vaker bij webshops