Pluspunten
Snel en correct!
Pluspunten
Bezorging was drama
VerbeterpuntenBeter koeriersbedrijf. 3 keer nieuwe afspraak moeten maken en zelfs pakket kwijt geraakt. Mijn klant heeft 3 dagen langer moeten wachten op zijn accu
Pluspunten
alles ok
Pluspunten
artikel prijzen val mee.
Verbeterpuntenwanneer ik iets wil retouren die niet goed is moet ik voor betalen. ik vindt ik betaal verzend kosten wanneer ik iets bestel dus retour moet eigenlijk gewoon gratis zijn. dat vindt ik heel jammer.
Beste klant, bedankt voor uw review. De retour kosten zijn voor de klant mits wij anders beslissen zoals uitgelegd in de email naar u toe. U krijgt het gehele aankoop bedrag terug met incl. verzendkosten. De voorwaarden kunt u eens nalezen op de website van thuiswinkelwaarborg. Zie link: https://www.thuiswinkel.org/consumenten/wet-en-regelgeving/how-to-ruilen-en-retourneren en scrolt naar beneden toe naar "Welke kosten krijg ik terug". Als er nog vragen zijn richt ik u naar de email van ons. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering , goedkope prijzen
Pluspunten
Men houdt zich aan de afspraak, niet goed geld retour, keurig met begeleidende mail.
VerbeterpuntenHet telefonisch contact vind ik zeer onvriendelijk en onverstaanbaar, de vraag die ik stelde was, op welke manier kan ik mijn bestelling retourneren, antwoord: mail sturen, deze communicatie is onder de maat.
Pluspunten
De juiste informatie. Op tijd geleverd.
Pluspunten
snelle service. prima
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Prima product - maar snelheid opsturen is 'klassiek' en de inpakker mag niet in dienst van de Pakjes Piet.
VerbeterpuntenSnelheid van opsturen en verpakken op betere manier
Pluspunten
ruim voldoende
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Makkelijk om te bestellen en een snelle jevering
Pluspunten
Trekhaak besteld voor een erg nette prijs. Instructies waren netjes mee ggeleverd. Zelf monteren ging hierdoor keurig. De levering was ook keurig geregeld.
Pluspunten
Snel geleverd en prima prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Overzichtelijke website met gemakkelijke zoekfunctie. Schappelijke prijzen en snelle levering.
Pluspunten
Snelheid van leveren Goede website met duidelijke info
Verbeterpunten?
Pluspunten
X
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Snelle levering en ruime keuze van artikelen voor welk type auto ook.
VerbeterpuntenGeen kan alleen maar slechter worden.
Pluspunten
Niet duur en van goede kwaliteit. Levering ook redelijk snel.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Onderdelen waren binnen zoals aangegeven tijdschema.
VerbeterpuntenIk had een onderdeel besteld met Statiegeld dus moest het oude onderdeel retourneren echter moet je de verzendkosten zelf betalen. Dit is opzich niet zo'n probleem MITS het vooraf aangegeven wordt maar dat is niet het geval. Vind ik best een slechte zaak, Zorg dat het in het statiegeld verwerkt zit OF meld duidelijk dat je zelf de retourkosten moet vergoeden!
Pluspunten
altijd de juiste onderdelen en snel levering
Pluspunten
Goede afhandeling m.b.t. defect aan geleverd onderdeel.
VerbeterpuntenOnderdelen beter verpakken
Pluspunten
snelle levering van het juiste materiaal
Pluspunten
Super service en snelle levering