Pluspunten
VerbeterpuntenOnderdeel niet gevonden Ondanks foto’s van het defecte onderdeel en zelfs chassisnummer is het juiste onderdeel alleen via de merkdealer te bestellen
Beste klant, bedankt voor uw review! Kunt u uitleggen wat u bedoelt met 'onderdeel niet gevonden' zodat wij dit misschien in de toekomst kunnen verbeteren? U kunt op deze reactie reageren. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, goed kwaliteit van het product
Pluspunten
Goed en snel advies gekregen omtrent juiste koplampen voor mijn 12 jaar oude Suzuki Swift
Geen.
Pluspunten
Levering keurig en op tijd!
Pluspunten
dit was mijn eerste bestelling en alles is vlekkeloos verlopen .
Pluspunten
Onderdeel zo als gemeld keurig op tijd binnen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Fijne telefonische ondersteuning !
Pluspunten
Versturen razendsnel en op betrouwbare wijze
VerbeterpuntenJammer dat er ook voor grotere bedragen verzendkosten worden gerekend
Pluspunten
De levering was optijd.
VerbeterpuntenStuur de juiste spullen op, zorg dat het klopt met wat er op de auto moet.
Beste klant, we vinden het jammer dat u niet de juiste onderdelen heeft gekregen. Het kenteken is een zoekverfijning naar onderdelen die in een productie jaar zijn uitgebracht. De omschrijvingen die erbij staan, geven aan of het geschikt is of niet. Als het uiteindelijk ook niet past, dan kunt u gebruik maken van uw 14 dagen bedenktijd. Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor een RMA en geef aan wat er aan de hand is. De retouren plan staan vermeld bij Retourneren op onze website. Als er evt. nog vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijzen.
Pluspunten
Erg snelle levering, A kwaliteit product en een zeer goede prijs. helemaal top dus!
Pluspunten
Zijn heel klantvriendelijk en bereid om je ten alle tijd te woord te staan en zorgen voor een snelle en correcte afhandeling
Pluspunten
Bestellen => Leveren
Verbeterpunten-