Pluspunten
Snelle bezorging, veel artikelen, goede omschrijvingen
Pluspunten
Behulpzaam meedenken
Pluspunten
Positief, is misschien de kenteken zoek ding. Onze auto stond er gewoon in dat gebeurt niet vaak!
VerbeterpuntenVandaag besteld morgen in huis maken ze bij lange niet waar wat vreemd is want het zou op voorraad zijn. Verder ook geen bericht dat het later komt. De verpakking van de matten was goed, maar de matten zaten aan elkaar geniet waardoor ze stuk gaan als je het los moet halen. Die nieten die erin zitten zijn belachelijk. Mijn ouders zouden dat niet los krijgen!
Beste klant, bedankt voor uw review. We hebben uw order nagekeken. U heeft een onderdeel besteld waar onder de prijs een andere levertijd heeft gestaan. Vandaag voor 14:00 besteld, binnen 2 werkdagen bij u geleverd. In uw bevestiging email staat het volgende vermeld. Verwachte bezorgdatum Woensdag, 03-10-2018. De track en trace geeft aan dat het ook op 3-10 is afgeleverd. De matten worden door de leverancier aan elkaar geniet en heeft onze voorkeur ook niet. Wij kunnen dit helaas niet zelf aanpassen. Onze excuses ervoor! Als ze kapot zijn gegaan, dan kunt u dit aangeven via email naar ons toe, dan zullen we dit omruilen voor u. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Service,, bij retourneren volledige teruggave aankoopbedrag en verzendkosten
Pluspunten
x
VerbeterpuntenZeer slechte klantenservice. Irritant schrijven (elke zin in een apart bericht) en voor de klantenservice bellen betaal je ook geld. Dat is natuurlijk niet zonder reden, want ze willen niet dat je belt. Bericht en gebeld wat uiteindelijk een welles nietes spelletje werd en de klant natuurlijk hier de dupe van is. Probleem waren bougies die besteld werden met voor 20.00 uur besteld morgen in huis (wat bij het artikel zelf stond) en hij werd 3 dagen later geleverd. Hierdoor niet op tijd de auto kunnen maken. Terugsturen was ook geen optie, want dat moest je natuurlijk ook zelf betalen. Al om al, als je service nodig hebt moet je ervoor betalen en de service is belachelijk slecht. NOOIT MEER!!
Beste klant, dit is heel vervelend dat het niet naar wens is gelopen. We willen op basis van uw email adres de order opzoeken en kan helaas geen order vinden van u om te kijken wat er aan de hand is geweest. Ik zie dat er ook geen e-mail conversatie is geweest naar mijn collega's om dit uit te zoeken voor u. We hebben een vermoeden dat u de bestelling niet bij ons is geweest. Is dit wel het geval, heeft u voor ons een referentie nummer van uw bestelling zodat we dit kunnen gaan uitzoeken voor u? U kunt op de email reageren wat u gaat krijgen van Kiyoh. Dan zullen we kijken wat we hierin kunnen betekenen voor u. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering en ook bij terugzending van het bestelde product.
Pluspunten
Pluspunten
Snel geleverd en goed verpakt
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
zeer duidelijke en goede website en perfecte levering altijd keurig op tijd
Pluspunten
steeds antwoorden, op mails
Verbeterpuntennazicht op verstuurde onderdeel wacht nog op terug betaling van verkeerd onderdeel betaald op 17/09/2018
Geachte klant, Dat is vervelend om te horen. Het kan zijn dat de retour niet is binnen gekomen. Kunt u een mail sturen naar [email protected] met uw RMA nummer zodat dit uitgezocht kan worden. Het had niet zo lang mogen duren namelijk. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
snelle leverung.
Pluspunten
Zeer effectief en efficiënt
VerbeterpuntenNul
Pluspunten
Weinig
VerbeterpuntenAangeboden onderdelen doormiddels kenteken komen niet overeen.
Geachte klant, Een kenteken is enkel een filter op het model van uw voertuig. Daarnaast zijn de specificaties van de producten ook van belang. Hiermee kunt u uitsluiten welke u wel of niet moet hebben. Uiteraard heeft u in dit soort gevallen een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze periode mag u met of zonder reden retourneren. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
snel en goed geholpen af halen van onderdelen ging juist en correct
Pluspunten
Simpele website, snellere levering en goede prijzen.
Pluspunten
Niet veel heel on klant vriendelijk half uur in de wacht retour sturen ook niet mogelijk moet allemaal via de mail krijg je een mail terug werkt het bedrijf niet meer samen oplichting allemaal nep je besteld een auto accu en krijgt een scooter accu.
Geachte klant, Vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar wens is gelopen. Ik zie dat u zonder autogegevens in te voeren de goedkoopste accu heeft besteld. Dit is inderdaad geschikt voor een brommer. Namelijk 4AH. Retour kunt u makkelijk via de website regelen via ''mijn bestellingen''. Heeft u geen account? Stuur dan een mail naar [email protected] samen met uw ordergegevens zodat wij een RMA nummer voor u kunnen aanmaken. Dit allemaal staat uitgelegd op de retourpagina. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
Perfecte service
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
prima geholpen kon niet beter!
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
VerbeterpuntenVond het onderdeel wat aan de dure kant
Pluspunten
Verbeterpuntenop andere sites staan de zelfde lampen voor de helft van de prijs
Pluspunten
Goed en snelle service!