Pluspunten
Super snel binnen netjes verpakt. Op woensdagmiddag rij ik mn mistlicht aan gort en op vrijdag weer helemaal nerjes!
Maandag besteld, nu is het donderdagavond en het onderdeel is nog steeds niet geleverd. Het onderdeel zou woensdag worden bezorgd, maar is kwijt geraakt. Zou opnieuw worden geleverd maar nog steeds niets ontvangen er wordt gezegd vanavond tussen 21.30 en 22.30!!!!!???? Slogan vandaag besteld morgen in huis zou ik als bedrijf verwijderen, of het woordje misschien er tussen zetten. Twee vakantiedagen verpest.
Geachte klant, Spijtig om te horen dat uw bestelling niet naar wens is gelopen. Helaas kan het weleens voorkomen dat er wegens een logistiek probleem de bestelling wordt verwacht. Uiteraard doen wij onze best om de bestellingen op tijd te leveren. Gelukkig lukt dit ook in de meeste gevallen. Als u de zending nog steeds niet heeft ontvangen kunt u een mail sturen naar [email protected] zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
Pluspunten
- Goed geholpen bij vraag over merk van specifiek onderdeel. - Snel geleverd; goed verpakt.
Verbeterpunten- Chat niet altijd bereikbaar (ondanks dat er wel een agent aanwezig was) - er ontbrak een onderdeeltje dat los had moeten worden bijbesteld, zou handig zijn als dat meteen als aanbevolen artikel zou worden opgenomen. Heb het uiteindelijk bij garage om de hoek kunnen kopen.
Pluspunten
VerbeterpuntenAccu bijtijds besteld. Echter, zoals ik zojuist via de verzendinformatie heb vernomen wordt het beloofde tijdstip van levering (waarvoor ik de bestelling ipv bij anderen juist bij jullie heb gedaan) helaas niet nagekomen. Er zal hiervoor vast een passende uitvlucht worden geopperd, maar het blijft jammer dat ik nu thuis voor niets zit te wachten.
Pluspunten
Top service op elk vlak
Pluspunten
Snelle levering en materialen zijn goed verpakt
Pluspunten
Ik had een raammechanisme besteld begin dit jaar, na een half jaar ging hij stuk (waarschijnlijk door een fabrieksfout). Ik kon het product terug sturen en heb me geld terug gekregen, prima opgelost!
Pluspunten
VerbeterpuntenNiet met 2 systemen werken. 1 voor de klant en 1 voor jullie. Meerdere malen verkeerde spullen zelfs op kenteken en in samenwerking met medewerker ontvangen en terug moeten sturen. Irritant maar geen wereldprobleem. Snel een reaktie van autoonderdelen.nl terug gehad. Hieruit blijkt dat bovenstaande review niet goed is gelezen, ik kan een aanvraag indienen om de spullen te retourneren. .???Dat is na een paar keer verkeerd geleverd en in overleg met autoonderdelen.nl al lang gepasseerd.. Collega,s binnen dit bedrijf zijn niet allen kundig, wel soms erg gemakzuchtig. Jammer..
Beste klant, dit is heel vervelend dat door het kenteken geen juiste onderdelen zijn geleverd. Wij werken op kantoor met verschillende systemen van leveranciers om meer informatie te kunnen opvragen die niet beschikbaar zijn op de website. Als hierdoor nog geen duidelijkheid komt, dan bellen we de leverancier op voor verdere informatie om de klant hierin goed te kunnen helpen. Als iets niet goed is wat op kenteken is besteld, dan heeft u 14 dagen de tijd om een retour aan te vragen bij ons. U kunt dan de stappenplan volgen op de website. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snel vakkundig
VerbeterpuntenDuidelijke benaming vermelde zocht laser platinum bougies moest bellen omdat ik de benaming niet zag maar de persoon gaf mij het artikelnr van de desbetreffende bougies dus uiteindelijk besteld
Pluspunten
Goede betrouwbaar bedrijf. Zeker een aanrader! Dank u...
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Goed werkende website en zeer snelle service
Pluspunten
Klantenservice was goed bereikbaar en al met al een goeie website
VerbeterpuntenEr stond bij de accu die ik bestelde dat deze de volgende dag geleverd kon worden maar dat was niet het geval.
Pluspunten
Ze hebben alle onderdelen
VerbeterpuntenIk bestel op basis van mijn kenteken een onderdeel, ik verwacht dat deze dan ook past. Dat was niet zo. Kortom het advies is dus slecht. Jammer ook dat ik moet opdraaien voor de extra kosten voor pakketversturen
Beste klant, het is heel spijtig om te lezen dat het niet past na het invoeren van het kenteken. Het kenteken is een zoekfilter naar onderdelen in een productiejaar. De omschrijvingen die bij de onderdelen staan geven aan of het geschikt is of niet. De retour kosten zijn voor de klant mits wij anders beslissen. Als u hier niet mee eens bent, dan kunt u een email sturen met het verzoek om naar de retour kosten te kijken of u daar recht op had. Vermeld uw order gegevens en uw kenteken zodat wij dit beter kunnen uitzoeken. Met vriendelijke groet, Klantenservice.
Pluspunten
zeer snelle terugboeking geld, ivm. dat artikel niet leverbaar was
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van de levering
Pluspunten
Verbeterpuntenbeter verpakken. de spatbord randen waren niet verpakt. zat alleen bubbeltjes plastic omheen
Pluspunten
duidelijk overzicht en foto van het artikel. snelle levering,
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Artikel moest wel weer retour maar dat is ook snel en adequaat afgehandeld inclusief terugbetaling.