Pluspunten
Vlugge levering
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering en een prima produkt
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd, gekregen wat ik had besteld. Bij dit bedrijf kun je gerust bestellen.
Pluspunten
Pluspunten
Top veel goedkoper dan in Amsterdam bij de kwikfit. Daar hadden mij de onderdelen en montage 550 euro gekost. Nu maar 120.
Pluspunten
Levertijd. Goed contact bij levering. Gelijk bevestiging makkelijk afrekenen
Pluspunten
VerbeterpuntenIk moet veel te lang wachten op terugbetaling van het statiegeld.
Beste klant, een retour van een statiegeld dient binnen 6 weken afgehandeld te worden. Word dit niet gedaan, dan kunt u een email sturen naar onze klantenservice om een verzoek in te dienen waarom het zo lang duurt. U krijgt dan binnen 24 uur een inhoudelijk bericht van de afdeling en een oplossing. We zien graag uw bericht in onze email verschijnen. Met vriendelijke groet, Klantenservice.
Pluspunten
VerbeterpuntenZe leveren niet het bestelde onderdeel merk SKF Reageren niet op mijn mail die ik stuur. Lijkt me niet meer dan normaal dat als ik iets bestel dat ik dit dan ook geleverd krijg.
Beste klant, het is heel vervelend dat u geen reactie krijgt op uw email. Heeft u voor mij het aanvraag nummer van uw email die u van ons heeft gekregen na het versturen van uw email. Op dit moment zijn alle e-mails beantwoord tot gisteren 21:00 uur. Ik ga er vanuit dat we de email niet ontvangen hebben in onze ticket systeem. We horen graag uw reactie en we zullen onze best doen om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. U kunt reageren op de reactie van ons. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
als je het onderdeel niet vind van u wagen dan kan je chatten met een medewerker en dan heb je u onderdeel snel ik bestel altijd bij jullie ik ben een tevreden klant
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering.
Pluspunten
Goed overzicht van auto onderdelen.Zeer gunstige prijs. Vandaag besteld morgen al in huis.
VerbeterpuntenGeen vooral zo door gaan.
Pluspunten
snelle service - duidelijk en goed te vinden - goede mailwisseling over transport status en levertijd.
VerbeterpuntenKoppeling dat als je een linker nodig hebt - je makkelijk ook de rechter kunt vinden - in mijn geval schokbreker koop je meestal als set...
Pluspunten
Snelle service en optimale communicatie
Pluspunten
Vertrouwde betalingsmogelijkheid . Snelle levering. Goede tracing. Goede prijs.
Verbeterpunten(Ik zou iets moeten zoeken.) Misschien de 'herleidbaarheid' van het bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en fijne website.
VerbeterpuntenVoor de twee ruitenwisser vond ik de verzendkosten, €6,95, best duur.
Pluspunten
Heel simpel en heel snelle levering
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Alles gaat aardig snel en goed verstuurt. Geen klachten!
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering, goede kwaliteit.