Pluspunten
none
VerbeterpuntenHieronder is een kopie van mijn e-mail met als antwoord: "Je hebt 14 dagen om de goederen terug te sturen als je niet tevreden bent". Ik kan je verzekeren dat ik ze niet aan onze leden zal aanbevelen. Clive Skelhorn MG Car Club België Je hebt excuses gestuurd voor de late aflevering maar hoe zit het met je claims 1 / voor 20:00 besteld morgen bij u thuis 2 / Indien een product een langere levertijd heeft dan is aangegeven op de website, wordt je eigendom op de hoogte gehouden. Ik heb vrijdag om 14:00 besteld 2 item getoond als op vooraad 3 Nooit op de hoogte gebracht dat het niet zou aankomen 4 chatlijn beantwoordde mijn vraag op zaterdagmiddag: "het wordt maandag bezorgd" 5 Ik werd pas maandag om 09.00 uur geïnformeerd dat u een leveringsprobleem had (in antwoord op mijn e-mail van vandaag) mijn e-mail van zaterdag is nog niet beantwoord Ik ben sinds vrijdag zonder mijn auto en moet nu waarschijnlijk tot dinsdagavond wachten. uw voorraadbeheer is defect uw cliënt correctheid (informatie over levering) is nutteloos alsof ik u niet had gemaild, ik zou nog steeds op informatie wachten Uw hulplijn is waardeloos (deze wordt maandag geleverd) Ik heb alleen verkeerde informatie ontvangen (die sommige mensen leugens zouden noemen) Ik wacht op je antwoorden hierop voordat ik mijn recensie schrijf op Facebook (die je waarschijnlijk niet zult afdrukken)
Beste klant, het is zeer vervelend dat u verkeerd bent geïnformeerd. Op het moment van vragen aan onze klantenservice word er door het systeem een verwachte levering vermeld die dit weer aan u is verteld. Er zijn wat onverwachte dingen gebeurd die we niet van te voren hebben geweten. Onze excuses dat we de verwachte leveringen niet hebben gehaald. We hopen dit in de toekomst beter gaat. Als er evt vragen of opmerkingen zijn, u kunt gerust een email sturen naar de klantenservice. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Alles op voorraad en snel geleverd
Geachte klant, Waar bent u niet tevreden over? Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
Zeer kwalitatieve materialen, heb een grote beurt voor weinig kunnen uitvoeren!
Pluspunten
alles altijd optijd niet duur.
Bieden onderdelen aan voor bepaald automodel die totaal niet blijken te passen. Bij retourneren zijn de retourkosten dan ook nog eens voor de klant hoewel de fout bij hen ligt. Te vermijden!
Beste klant, bedankt voor uw review! Op onze website kunt u uw kenteken invoeren en dan komen er onderdelen naar voren toe die in dat productie jaar zijn uitgebracht. De omschrijvingen en evt. plaatjes die er bij staan geven aan of het geschikt is of niet. De retour kosten zijn voor de klant mits wij anders beslissen. U kunt van tevoren een opvraag doen of u er voor in aanmerking komt voor gratis retourneren. Als er evt. nog vragen zijn, dan kunt u een email sturen naar onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering !!
Pluspunten
is ok
Pluspunten
Snelle levering van bestelling.
Pluspunten
snelle levering goede onderdelen
Pluspunten
Snelle levering, top producten.
VerbeterpuntenKan helaas niets verzinnen.
Pluspunten
VerbeterpuntenTotaal verkeerd onderdeel gekregen. Na telefonisch contact werd mij de schuld gegeven dat ik verkeerd besteld had (heel agressief) terwijl ik op kenteken had besteld en dubbel gecheckt had Onderdeel teruggestuurd (mijn onderdeel bleek later niet leverbaar) Koste mij ook weer €13,- euro verzendkosten. Deze kosten ben ik kwijt en heb nog steeds geen onderdeel. Waarom kan er niet gratis geretourneerd worden als er jullie verkeerde onderdelen sturen?
Geachte klant, Spijtig om te horen dat de bestelling en retourneren niet naar wens is verlopen. Zou u een mail kunnen sturen naar [email protected] t.a.v. Faruk samen met uw ordernummer of klantgegevens zodat ik dit verder voor u kan oppakken? Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering. Overzichtelijke site.
Pluspunten
Goede service, netjes te woord gestaan en samen alles opgelost. TOP.
Pluspunten
ik krijgt telkens mijn onderdelen in goede orde en vrij snel al de 2de werkdag. Dat is een zeer goede service, nooit eerder naar de klantenservice moeten gaan.
VerbeterpuntenPostNL aanhouden als pakket bezorger.
Pluspunten
Snel en voordelig!
Pluspunten
levering was mooi op tijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Erg snelle levering, de volgende dag had ik het onderdeel en kon ik de reparatie afmaken.
Pluspunten
Goed omschreven op de site. En snel geleverd
Pluspunten
Overzichtelijke website Voordelig als ze hebben wat je zoekt
VerbeterpuntenAssortiment beperkt voor oudere auto's Ontvangst van de onderdelen een dag later dan aangegeven in de bevestiging van de bestelling
Pluspunten
Retour zending ging erg gemakkelijk