Pluspunten
Service en snelle levering. Geven er een duidelijke montageinstructie bij.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en precies wat je besteld hebt
Pluspunten
Snel geleverd voor een zeer nette prijs, heb al diverse keren bij jullie besteld en zal dit ook blijven doen. Dit is hét adres voor de persoon die zelf zijn auto's onderhoudt.
Pluspunten
Goede en duidelijke info bij telefonisch contact. Correcte antwoorden!
VerbeterpuntenFoto's/afbeeldingen op website zijn nogal "variabel" in kwaliteit. Soms dermate slecht dat dit extra telefonisch contact behoeft.
Pluspunten
snelle levering goed verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Exact beschreven onderdeel, goeie prijs, prompte levering!!!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Vlotte levering, scherpe prijs
VerbeterpuntenIets betere beschrijving van de producten die verkocht worden.
Pluspunten
is perfect zelf met terug sturen van artikelen
Pluspunten
Precies het juiste onderdeel. Snel geleverd. Goede prijs.
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntengeen variabele verzendkosten voor zelfde onderdeel
VerbeterpuntenGeen
Pakket bij levering uitladen voor het nakijken van beschadigingen, zodat als er beschadiging is ze meteen een retour kunnen doen. Zo duurt het wachten op een oplossing minder lang.
Beste klant, alle carrosserie onderdelen zoals een motorkap word van tevoren gecontroleerd op schade voordat het op transport gaat. Door transport kan er schade ontstaan door een vervoerder. Wij proberen met iedereen een goede oplossing te zoeken. Met u was uiteindelijk uw geld terug storten als de motorkap was binnen gekomen. Het geld heeft u intussen op uw rekening staan. We hopen dat het in de toekomst wat beter gaat en onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snel! Duidelijk voor welk type auto een onderdeel geschikt is. Zelf een retour afgeven in Rotterdam is mogelijk.
Pluspunten
VerbeterpuntenProduct past niet goed en is van matige kwaliteit
Beste klant, dit is heel vervelend dat het niet naar verwachting is. Als iets niet past of het is niet naar u wens, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via email. U kunt een email sturen naar [email protected] en vermeld wat er aan de hand is en wij gaan kijken of we er iets aan kunnen doen. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Goed omschreven, zo de juiste onderdelen kunnen bestellen en gemonteerd.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke informatie.
Pluspunten
Goede levering en degelijke service desk
Pluspunten
Positieve punten zijn snelle levering en de omvang de velen onderdelen. M.v.g. Albert Jongkind.
Pluspunten
Aflevering prima op tijd en in orde
VerbeterpuntenOmschrijving artikel onduidelijk t.a.v. speigelverwarming