zeer slecht, onaanvaardbaar

Een distributieset gekocht plus waterpomp gezocht op kenteken en producten besteld. Alles goed aangekomen distributie set is gemonteerd komen we achter dat de waterpomp niet past (diameter). Klantenservice gebeld en situatie uitgelegd. Gladdejanus pakt vrolijk telefoon op en lachend vertellen distirbutie riemset moet ook geretourneerd worden ik geef aan distributie riem en rollers zijn goed en gemonteerd alleen de waterpomp moet omgeruild worden nee dat is niet mogelijk alles moet blijkbaar gedemonteerd worden deze gasten weten totaal niet hoeveel tijd dat kost om weer alles los te halen. Medewerkers kunnen beter eerst een opleiding doen over voertuigen auto's voordat ze achter de schermen zitten werken. Nooit meer bestellen kut service!! Ik hoef ook geen reactie van jullie neem contact op met klantenservice die kunnen toch niks betekenen en oplossing bedenken! -*

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

prijs

Het zou handig zijn indien de organisatie communiceert dat hun koerier alleen 's-avonds levert. Dan had ik het pakketje NIET op mijn werk laten komen....... En dan moet je ook nog in discussie met de "service" desk? "dan blijft u toch wat langer op het werk". BESTEL HIER NIET!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prompte en correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering van kenteken verlichting,paste goed en zelfde stekker aansluiting.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en alles op voorraad.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Scherpe prijzen. Vlotte afhandeling. Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede en snelle service en niet duur !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service, goede en snelle reactie naar aanleiding van klacht over beschadigd artikel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-Real quick delivery service within 24hours - detailled costumer information service concerning the current order status -

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

correcte snelle afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar Snelle levering Goed verzorg.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed geholpen, snelle aflevering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, retourneren is goed en snel afgehandeld

Er werd zonder overleg vooraf een ander product geleverd dan besteld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heeft veel onderdelen. Levert snel en accuraat

Niet 3x aanhoudend een bericht sturen om een beoordeling in te vullen. 1x is genoeg

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering

Nee

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wat een slecht bedrijf dit zeg. Ik bestelde een benzinedop op kenteken van mijn auto. De dop was verpakt in gevacumeerd plastic, ik moest dit dus openknippen on de dop te passen. De oo kenteken bestelde benzinedop bleek niet te passen dus de dop teruggestuurd. Nu krijg ik niet mijn geld terug omdat de dop niet meer in de originele verpakking zit. Belachelijk dit ! Wat een waardeloos bedrijf dit zeg bah.

Niet de klanten op een verkeerd spoor zetten door spullen oo kenteken van de auto te bestellen die niet blijken te passen.