Een distributieset gekocht plus waterpomp gezocht op kenteken en producten besteld. Alles goed aangekomen distributie set is gemonteerd komen we achter dat de waterpomp niet past (diameter). Klantenservice gebeld en situatie uitgelegd. Gladdejanus pakt vrolijk telefoon op en lachend vertellen distirbutie riemset moet ook geretourneerd worden ik geef aan distributie riem en rollers zijn goed en gemonteerd alleen de waterpomp moet omgeruild worden nee dat is niet mogelijk alles moet blijkbaar gedemonteerd worden deze gasten weten totaal niet hoeveel tijd dat kost om weer alles los te halen. Medewerkers kunnen beter eerst een opleiding doen over voertuigen auto's voordat ze achter de schermen zitten werken. Nooit meer bestellen kut service!! Ik hoef ook geen reactie van jullie neem contact op met klantenservice die kunnen toch niks betekenen en oplossing bedenken! -*
Beste klant, door het invoeren van het kenteken komen 2 sets van Febi naar voren toe. U heeft gekozen voor een set waarbij de water pomp verkeerd is. Er is een omruiling procedure mogelijk, alleen dient de gehele set terug te komen. U heeft van de set de riemen en rollen gebruikt, dan is er een gedeelte van de set gebruikt en kan niet alleen de water pomp retour. We zijn elke dag bereikbaar tot 21:00 uur om de voorwaarden aan u uit te leggen en wat evt. oplossingen zijn in dit probleem, helaas heeft u dit pas gedaan als er dingen gemonteerd zijn. Onze collega heeft uitgezocht welke de juiste is voor uw voertuig en zijn kundig genoeg om uw goed advies te geven en nemen altijd vrolijk de telefoon op. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
prijs
VerbeterpuntenHet zou handig zijn indien de organisatie communiceert dat hun koerier alleen 's-avonds levert. Dan had ik het pakketje NIET op mijn werk laten komen....... En dan moet je ook nog in discussie met de "service" desk? "dan blijft u toch wat langer op het werk". BESTEL HIER NIET!!
Beste klant, het is heel vervelend dat het niet goed is gegaan bij u. Als een pakket ingepakt word, krijgt elke klant een track en trace via email waarbij word aangegeven op welke tijdstip een koerier kan komen. We hebben verschillende koeriers waarvan wij gebruik van maken. Die hebben hun werktijden verruimd naar 22.00 uur. De koeriers en wij weten dit helaas niet van te voren of het op het werk word afgegeven mits er zakelijk word besteld en er een bedrijfsnaam word ingevoerd bij het zakelijke account. Dan word de keuze altijd Postnl. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
prompte en correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering van kenteken verlichting,paste goed en zelfde stekker aansluiting.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Snelle levering en alles op voorraad.
Pluspunten
Scherpe prijzen. Vlotte afhandeling. Snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede en snelle service en niet duur !
Pluspunten
Snelle service, goede en snelle reactie naar aanleiding van klacht over beschadigd artikel.
Pluspunten
-Real quick delivery service within 24hours - detailled costumer information service concerning the current order status -
Pluspunten
correcte snelle afhandeling
Pluspunten
Betrouwbaar Snelle levering Goed verzorg.
Pluspunten
goed geholpen, snelle aflevering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, retourneren is goed en snel afgehandeld
VerbeterpuntenEr werd zonder overleg vooraf een ander product geleverd dan besteld
Pluspunten
Heeft veel onderdelen. Levert snel en accuraat
VerbeterpuntenNiet 3x aanhoudend een bericht sturen om een beoordeling in te vullen. 1x is genoeg
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Wat een slecht bedrijf dit zeg. Ik bestelde een benzinedop op kenteken van mijn auto. De dop was verpakt in gevacumeerd plastic, ik moest dit dus openknippen on de dop te passen. De oo kenteken bestelde benzinedop bleek niet te passen dus de dop teruggestuurd. Nu krijg ik niet mijn geld terug omdat de dop niet meer in de originele verpakking zit. Belachelijk dit ! Wat een waardeloos bedrijf dit zeg bah.
VerbeterpuntenNiet de klanten op een verkeerd spoor zetten door spullen oo kenteken van de auto te bestellen die niet blijken te passen.
Beste klant, dit is uiteraard heel vervelend dat dit gebeurt. Het magazijn zal een reden hebben voor afkeur van het onderdeel. Dit willen we graag gaan onderzoeken voor u. Kunt u een email sturen naar [email protected] tav Alex en vermeld wat er aan de hand is. Alex zal kijken wat er aan de hand is en met u kijken voor een oplossing. We gaan er vanuit dat het goed gaat komen. Met vriendelijke groet, Klantenservice