Pluspunten
Doet wat het beloofd.
VerbeterpuntenAls er staat voor die tijd besteld, volgende dag geleverd. Moet je dat doen ook.
al twee keer het verkeerde onderdeel dit is frotwerk en zeer frusteerend niet de gr
Beste klant, zou u contact willen opnemen met de klantenservice via email tav Alex. U kunt met uw probleem aan hem voorleggen zodat hij kan kijken of hij hierin een oplossing weet. Email: [email protected]
Pluspunten
prima levering
Pluspunten
Snelle levering en een scherpe prijs. Bij mij ging er iets mis met een bestelling (ik had het verkeerde artikel besteld) en dat werd heel soepel opgelost. Echt super!
Pluspunten
VerbeterpuntenKlantenservice. Via de site een item besteld (na zoeken via kenteken). 12 dagen na levering heb ik het onderdeel willen monteren. Conclusie: het past niet. Dit per mail op de 13e dag gemeld. 2 dagen later een reactie dat ik het online aan moet melden. Dit gedaan ket als resultaat: retouraanvraag afgewezen omdat ik te laat was. Klantenservice is star: uw fout, niet de onze. Heb dus nu een onderdeel wat niet past waar ik niks mee kan.
Beste klant, zou u contact willen opnemen met Alex van de klantenservice zodat hij dit kan uitzoeken voor u. Als we het zo lezen is er een foutje geweest van het systeem. U kunt een email sturen naar [email protected] tav Alex. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
a. Snelle levering. b. Goede communicatie wbt het hele leveringsproces in stappen (ook bij retourzending over in mijn geval). c. Duidelijke website en véél onderdelen
VerbeterpuntenTe grote omdoos bij verzending (maar zal een reden hebben?). Deze had best door de brievenbus gekund indien anders verpakt.
Pluspunten
Perfecte levering, groot uitgebreid aanbod.
Pluspunten
snelle levering volgens afspraak
Verbeterpuntenaangeven dat het uit Nederland verstuurd wordt. andere bedrijven die het zelfde leveren versturen vanuit het buitenland en dat duur 3/4 dagen langer.
Pluspunten
heel goed
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
VerbeterpuntenTrage levering Matig Nederlands sprekende klantenservice, niet goed geholpen.
Beste klant, bedankt voor uw review. We willen onze excuses aanbieden als u niet goed bent geholpen aan de telefoon en dat er een vertraging is geweest. Als er problemen zijn die nog niet zijn opgelost. Wil ik u verzoeken om dit via email kenbaar te maken t.a.v. Alex. Alex zal dan kijken of hij u hiermee kan helpen. Het email adres is [email protected] . We hebben op de klantenservice verschillende soorten mensen zitten die goed Nederlands of iets minder Nederlands spreken. We zien uw email tegemoet als we iets kunnen oplossen. Met vriendelijk groet, Klantenservice
Pluspunten
Gekocht en snel bezorgt
VerbeterpuntenOf het ook in de avonduren bezorgd kan worden ( ivm werkende klanten)
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
snel en deskundig
Verbeterpuntenprijzen gebruikt en nieuw goed na kijken soms is nieuw kopen goedkoper dan gebruikt
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk site. Snelle levering.
Pluspunten
goed en snel, niets op aan te merken
Pluspunten
Snelle levering en overzichtelijke site
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs
Pluspunten
Snel goede afhandeling. Betrouwbaar
Onderdelen nauwelijks verpakt verzonden. Komen kapot aan.
Pluspunten
Snelle levering, en lage prijs
Pluspunten
Goede overzichtelijke site, snelle levering.