Pluspunten
snelle levering alles op voorraad
Verbeterpuntenik heb geen verbeterpunten
Pluspunten
Goede kwaliteit onderdelen en snelle levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Prima website en snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
alles positief
Pluspunten
Snelle correcte levering en goede prijzen.
Pluspunten
Direct uit voorraad leverbaar, snelle levering, goed verpakt en duidelijke informative.
Pluspunten
goed kwaliteit onderdelen, alles heel aangekomen
Verbeterpuntenlevering tijd zou sneller kunnen, en prijzen met btw aangeven.
Pluspunten
Top!!
Pluspunten
snelle correcte levering en niet duur
Pluspunten
Snelle levering, gunstige prijzen.
Verbeterpuntenbeschikbaarheid van de factuur is niet aanwezig via de website. Erg onhandig, zeker als er via IDEAL betaald is. De order kan wel uitgeprint worden, maar de factuur is nergens te vinden.
Pluspunten
Bobinekabel besteld en de volgende dag in huis,beetje te grote doos maar afijn kwam in ieder geval goed verpakt aan. Verder gewoon positief.
Pluspunten
Verbeterpuntenik heb 20-6 een artikel van jullie binnen gekregen dit was het verkeerde artikel met het goede nr was dus verkeerd gestikkerd, hier heb ik de klanten informatie een mail over gestuurd en daar wordt verder niets mee gedaan nu heb ik opnieuw een pookknop besteld die was wel goed alleen nu heb ik er 1 voor de prijs van 2 dus is dit een kut bedrijf want er wordt niet op mijn klacht gereageerd.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke en complete website, goed op de hoogte gehouden via de mail over verzending en factuur, verzending volgens afspraak nagekomen en goed verpakt verzonden.
Pluspunten
het is een gecertificeerde verkoper en goed georganiseerd, snelle levertijd, dus weer snel op de weg
VerbeterpuntenEchter ik heb een onderdeel gekocht met een product fout. Deze weer retour opgestuurd en krijg snel geen nieuwe, dat kan weken duren . Dus niet snel op de weg. Dit is een bureaucratische handeling waar een ambtenaar zijn vingers zou aflikken. Voorlopig ben ik mijn geld kwijt en de auto moet APK gekeurd worden, ik baal verschrikkelijk het bedrijf is immers gecertificeerd
Geachte klant, Vervelend om te horen dat het bestelde product niet naar wens was. Wat bedoeld u met dat u uw geld kwijt bent? Indien het product niet gepast is kunt u dit natuurlijk retourneren en uw geld terug ontvangen. Is dit niet geval geweest? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten zodat wij dit voor u recht kunnen trekken of eventueel uit kunnen zoeken waar het probleem zich bevind. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Snel. accuraat, juiste informatie
Verbeterpuntenhet zou handig zijn als je aan de hand van het ingeven van je kenteken meteen kon zien welke onderdelen voor jouw auto geschikt zijn en welke niet. Nu had ik toch de verkeerde spiegel besteld!
Pluspunten
Ik heb mijn onderdelen gekregen
VerbeterpuntenWebsite verbeteren, zodat ik de goede onderdelen krijg, wanneer ik op mijn kenteken zoek verwacht ik ook de juiste onderdelen die passen. Retourvracht betalen wanneer er iets verkeerd geleverd wordt.
Geachte klant, Een kenteken is enkel een filter op het model van het voertuig. Daarnaast zijn de specificaties van de producten ook belangrijk. Het kan namelijk zo zijn dat er diverse opties geschikt kunnen zijn voor een voertuig. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
Heldere website. Snelle afhandeling. Materialen goed verpakt.
Verbeterpunten--
Pluspunten
Super service!