Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Snel en goed geleverd. Prima
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Mensen zijn vriendelijk en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en accurate levering, alles op voorraad.
VerbeterpuntenDoor grote keus vaak lastig te bepalen wat precies het juiste onderdeel is.
Pluspunten
Snelle levering en top aftersales service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Was erg tevreden het pakketje kwam op tijd zag er goed uit verder
VerbeterpuntenIk zag geen verbeterpunten
Pluspunten
Snel geleverd en de goede onderdelen
Pluspunten
Nog niets helaas
VerbeterpuntenMocht een product niet hetzelfde zijn als afgebeeld op de site graag dit vermelden want had koelvloeistof besteld en kreeg andere type vloeistof wat niet in mijn auto hoort maar wel op de site vermeldt stond dat het voor mijn auto te gebruiken was. Ik weet niet of ik nog bij deze site spullen bestel.
Pluspunten
Super snelle levering... Top! Goede kwaliteit/prijs verhouding..
Pluspunten
Het juiste onderdeel voor een mooie prijs en snel geleverd
Pluspunten
Snel en goed!
Pluspunten
geen rare fratsen met prijzen, zoals andere bedrijven
Pluspunten
Nette leveringen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Email responses are quick Maar dan krijg iki dit bericht: Beste klant, zou u contact met ons willen opnemen over het verbeter punt zodat wij dit kunnen verbeteren en evt een uitleg kunnen geven over de producten. Bedankt alvast voor uw medewerking! Met vriendelijke groet, Klantenservice Waarom alsd er een vraag is dan ook een email sturen?
VerbeterpuntenAflever vertraging is onaceptable. Het geet het gevoel van een postbus company zonder voorraden welke het ergens anders vandaan haalt. Product is goes maar omschrijving niet voledig . Het gaat om emblemen die van chroom plastic blijken te zijn
Pluspunten
Set remschijven kwam aan in reeds geopende verpakking en was net een ander type dan besteld, echter netjes opgelost door de klantenservice met een kosteloze retourzending. Enkele dagen later alsnog de juiste opgestuurd gekregen.
Pluspunten
Nette en duidelijke website. Jammer genoeg werkt nog steeds ideal betalingen niet (via de app op de telefoon), dit heb ik al vele malen gemeld. D Hier kunnen ze een halve ster extra mee verdienen.
VerbeterpuntenDe laatste ster zouden ze.met mijn laatste bestelling eigenlijk wel verdienen. Helaas hebben ze met mijn vorige bestelling totaal geen enkele ster verdiend, dus het is al een behoorlijke vooruitgang. Ja, uiteraard beveel ik dit bedrijf aan, ik blijf er immers zelf ook bestellen!
Pluspunten
supergoedkoop en pijlsnelle levering keurig in beschermende verpakking. Aanrader voor iedereen!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ZEER goede en snelle service
Pluspunten
Een hele duidelijk site. Snelle levering. Nooit klachten gehad!
Pluspunten
Alleen maar lof over levering en retourneming
VerbeterpuntenJammer dat U het onderdeel niet kon leveren was remklauw zonder en moest remklauw met aanhechting voor de handrem zijn ter wijl ik het kenteken had opgeven.
Pluspunten
Snel en juiste materiaal geleverd. Ook voor mijn 34 jaar oude oldtimer