Pluspunten
Snel en juiste materiaal geleverd. Ook voor mijn 34 jaar oude oldtimer
Pluspunten
Uitgebreid assortiment. Goede website.
VerbeterpuntenEr gaat overal wel eens iets mis. In deze wil ik jullie adviseren je mensen aan de telefoon een cursus actief luisteren te geven. Bij één ervan had ik de indruk dat ik van een andere planeet kwam en een onbekende taal sprak.
Pluspunten
Snelle levering en prijsgunstig.
Pluspunten
Pluspunten
Supersnelle levering! Duidelijke website. Aanrader!
Pluspunten
VerbeterpuntenBijvoorbeeld per auto naamstikkers kunnen laten maken
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenIk heb een knipperlicht gekocht voor mijn auto en volgens alle codes op mijn huidige lampje zou deze moeten passen. Echter past deze totaal niet in mijn VW up, terwijl dit wel staat op de site bij het product...
Beste klant, het is vervelend dat een onderdeel niet past. We hebben op de website ook een kenteken verfijning. De omschrijvingen die er dan bij staan, die geven aan of het geschikt is of niet. Past het uiteindelijk niet, dan kunt u binnen 14 dagen een retournummer aanvragen via email. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Nette vlotte afhandeling, op tijd geleverd. Ik ben tevreden.
Pluspunten
Verbeterpunten2producten besteld. Werden door 2 verschillende bezorgdiensten bezorgd....5 minuten na elkaar. Milieubewust? Nee! Wat kost dit? Teveel!
Pluspunten
De gevraagde onderdelen zijn geleverd tegen een scherpe prijs.
VerbeterpuntenLevertijd - meer dan een week.
Pluspunten
Snelle levering, goed product, lage prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Retour snel verwerkt
VerbeterpuntenTekst aanpassen/ prijs aanpassen Nu naar een maand nog niet aangepast
Beste klant, we zijn er druk mee bezig om de website te optimaliseren zodat u beter geïnformeerd kan worden. Dit heeft helaas wat tijd nodig. Bij sommige teksten is het niet mogelijk om dat aan te passen. Database is gelinkt met fabrikanten en die bepalen de tekst en de omschrijvingen zodat wij weten of het geschikt is of niet. Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Netjes geleverd, niet stuk.
Verbeterpunten1 dag te laat geleverd en hoge verzendkosten.
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Pluspunten
Bijna alles op voorraad en snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hele snelle levering. Goede prijs kwaliteit.
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenRetouren gaan moeizaam, zelfs bij fouten op website moeten retourkosten betaald worden. Prijzen onvoordelig
Beste klant, heel vervelend dat er iets fout is geleverd. Het kenteken is een zoek verfijning naar onderdelen in een productiejaar. De omschrijvingen die er bij staan, die geven aan of het geschikt is of niet. Als u van mening bent dat u recht heeft op de retour kosten. Dan kunt u een email sturen voor een herziening hiervan. Vermeld in de email uw motivatie waarom u recht heeft op de retour kosten, dan zullen we het bekijken en u een uitsluitsel geven of u recht op had of niet. U kunt de email sturen naar [email protected] . Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snel en accuraat.
Pluspunten
Goed product, snelle levering
Pluspunten
snelle levering buitenspiegel compleet. kreeg hem alleen met een kapot glas geleverd. kon ik dus bij de plaatselijke auto materialen nog een spiegelglas halen. omdat terug sturen en dan weer wachten op een nieuwe te lang gaat duren .
Verbeterpuntenbeter verpakken. en product controleren voor het verstuurd word
Beste klant, het is heel vervelend dat het kapot is aangekomen. Dit is uiteraard niet onze bedoeling. Een omruiling duurt ongeveer 3 / 5 werkdagen en we snappen dat het soms te lang duurt. We zullen het magazijn uw review laten lezen en proberen uw aandachtspunten te kunnen verbeteren. Bedankt voor uw advies. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Zeer goede service en snelle levering!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goed en snel
Verbeterpuntengazo door