Pluspunten
Goedkoop en uitgebreid assortiment. Goede communicatie via mail voor als er iets niet klopt.
VerbeterpuntenDuurt te lang voordat goederen worden geleverd. Onduidelijk dat de levering via Duitsland loopt en dat dit geen Nederlands bedrijf is.
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke site.
Verbeterpunten-
Pluspunten
ik had verkeerde remschijven besteld dat was geen probleem terug gestuurd en omgewisseld voor de juiste maat schijven met blokken ik kreeg nog geld terug gestort, alles is netjes afgehandeld TOP
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering en kwaliteits product
Pluspunten
Ik heb goede / juiste materiaal geleverd gekregen en ik erg dik vrede over.
Verbeterpunten8
Pluspunten
Snelle levering, goed ingepakt, vriendelijke service
Pluspunten
snelle en goede levering
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en correcte levering binnen de beloofde levertijd !
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering. Onderdeel past perfect. Prima prijs kwaliteitverhouding.
Pluspunten
makkelijk te bestellen en snelle levering.
Verbeterpuntenbestelde wisser was volgens uw opgave voor mijn Chevrolet Spark. Helaas paste de aansluiting niet zoals het hoort. Met wat vijlen en een bandje zit hij nu wel stevig op zijn plaats. Jammer! Verzendkosten mogen ook wel wat lager,
Pluspunten
Snelle levering. Merk producten
Pluspunten
duidelijke site en een bijzonder snelle levering
Pluspunten
geen
Verbeterpunten1) producten controleren of het pas voor de auto merk, 2) bezorg pakken heel vaak duurt te lang dan het normaal wachttijd ? 3) niet juiste producten niet opsturen, 4) retour van niet juiste product betaald klant- het moet veranderen,
Geachte klant, Bedankt voor uw feedback. Nadat u de autogegevens / kenteken heeft ingevoerd kunnen meerdere opties naar voren komen. De ingevoerde autogegevens / kenteken is enkel een filter om het zoeken makkelijker te maken. Daarnaast zijn de specificaties van de producten van belang. Bij een verkeerd besteld product worden de retourkosten helaas niet vergoed. Ik wil u graag tegemoetkomen hiermee. Kunt u uw ordernummer en RMA nummer mailen naar [email protected] t.a.v. Faruk zodat ik kan uitzoeken wat het probleem is geweest? Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en snel in huis. zoals het hoort.