Pluspunten
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering Prima website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en accuraat
Pluspunten
Bestelling is makkelijk geplaatst
VerbeterpuntenTrack en trace kan beter afgestemd worden.
Pluspunten
Het is allemaal positief gegaan en is netjes op tijd afgeleverd eerder dan op de website werd aan gegeven
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Ga zo door!
Pluspunten
Super service, snelle levering en ook met retourenboek snel afgerond
Pluspunten
Onderdeel is vlug geleverd. Achteraf bleken er meer problemen met de auto en klant wilde het allemaal niet laten maken, Onderdeel zonder problemen kunnen terugsturen.
Pluspunten
Juiste product goede kwaliteit snel geleverd!
Pluspunten
producten worden altijd netjes ingepakt levering komt altijd overeen met de afspraak dus je zit niet onnodig te wachten.
Verbeterpuntenmisschien een klein beetje meer uitleg over sommige producten zelf maar dat is niet echt een minpunt eerder om twijfelen bij aankoop te minimaliseren.
Pluspunten
Ruime keuze
VerbeterpuntenDuidelijk levertijd als je verschillend producten hebt gekozen met verschillende levertijden
Pluspunten
Snelle levering en een goed product zal hier de volgende keer weer bestellen.
Pluspunten
goede service en snelle levering ga nu weer wat onderdelen bestellen
Verbeterpuntenprima zo
Pluspunten
Goede betrouwbare levering en op tijd zoals beloofd
Pluspunten
Snelle en goede service. Bij een kleine beschadiging aan het gekochte product direct een nieuwe gekregen.
Pluspunten
Verbeterpunteniemand die de vragen beantwoord via chat zou meer kennis moeten hebben. Op mijn vraag, welke tankdop voor mijn auto zou ik moeten hebben, antwoord... zie website, ja haha, daar was ik toch????
Pluspunten
Snelle reactie op elke vraag die ik stel per mail. Ook telefonisch goed geholpen
Pluspunten
duidelijke website en gebruiksvriendelijke zoekfunctie
Verbeterpuntengeen