Pluspunten
zeer tevreden en snelle levering
Pluspunten
Altijd een juiste en snelle levering!!
Pluspunten
VerbeterpuntenJuiste aankoop versturen En het beloofde bedrag terug storten was jullie fout nu kost het mij nog €9,00
Geachte klant, Kunt u het probleem vermelden d.m.v. een mail te sturen naar [email protected] t.a.v. Faruk zodat ik kan kijken voor u wat het probleem is geweest en of ik u hierin kan tegemoetkomen. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
Absoluut een topper, ze denken mee, een voorbeeld voor elke webshop
Pluspunten
Snelheid en duidelijkheid
Pluspunten
VerbeterpuntenNiks, ik werd heel keurig geholpen!
Pluspunten
snelle en nette levering van wat er besteld is
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Super prijzen, super snelle levering!
Pluspunten
Op voorraad en andere dag geleverd super
Pluspunten
Verkoop precies zo gegaan als verteld was, super
Pluspunten
Pluspunten
-webshop
Verbeterpunten- bij vraag of onderdeel juist is de mogelijkheid bieden om op vin te controleren op juistheid - foutieve levering sneller en met minder rompslomp afwikkelen, zeker als de klant vooraf met de klantenservice de juistheid heeft nagevraagd.
Geachte klant, Bedankt voor uw feedback. Helaas is het niet altijd mogelijk om te zoeken op chassisnummer. Normaal gesproken is dit enkel mogelijk bij de dealer. Bij foutieve leveringen kunt u gebruik maken van uw bedenktijd. U kunt uw aankoopbedrag terug ontvangen of eventueel vragen om een omruiling voor het juiste product. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
De zending ruitenwissers is naar wens uitgevoerd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en betrouwbaar.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenals ik een spiegel bestel via google horen jullie te vragen naar de linker of rechter spiegel en mij niet laten opdraaien voor de extra verzendkosten voor retourzending heb vier voertuigen op de weg maar bestel voortaan wel ergens anders f feddema
Geachte klant, Spijtig om te horen dat de bestelling niet naar wens was. Het komt inderdaad voor als u via google terecht komt op de website dat er minder beschrijvingen aangegeven worden. U kunt een mail sturen naar klantenservice t.a.v. Faruk zodat we kunnen kijken voor u of wij u hiermee tegemoet kunnen komen. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
Goede site. Snelle levering. Prima prijzen. Communicatie kan verbeterd worden.
Pluspunten
Zeer goede prijs/kwaliteit, prima info website en heel correcte afhandeling van de bestelling.
VerbeterpuntenPrima lopend hoeft geen verandering.
Pluspunten
Uitstekende levering en service.
Verbeterpuntenn.v.t.