Pluspunten
Bestellen is makkelijk
VerbeterpuntenGeleverde kwaliteit zeer slecht. Moest een achter ruitenwisser hebben v spark maar chinese wisser loopt niet mooi rond en doet dus maar half zijn werk
Geachte klant, Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over de bestelling. U kunt hiervoor gebruik maken van de garantie. Via de website kunt u een garantie indienen zodat dit probleem voor u opgelost kan worden. https://www.mijnautoonderdelen.nl/klantenservice/retourneren/ Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Pluspunten
Snelle levering, en makkelijk onderdelen te vinden voor je auto dmv je kenteken in te vullen.
Er wordt niet gereageerd op mijn vraag. Heeft het er mee te maken dat ik een particulier ben en geen bedrijf?
Beste klant, wij reageren binnen 24 uur op alle e-mails die binnen komen bij ons. We hebben geen onderscheid in particulier of bedrijf. Kunt u alsnog uw vraag sturen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering en correct Alleen śavonds bezorgen kan een probleem zijn
VerbeterpuntenOok overdag bezorgen.
Pluspunten
zeer goede service , een aanrader 100%
Pluspunten
Alles was prima geregeld
Pluspunten
Snelle vraag, Snelle actie, Snelle reactie. Super.
Pluspunten
Zeer snelle levering van goede en originele onderdelen.
Pluspunten
Nooit problemen met jullie bedrijf gehad, vrij snelle levering. Ik ben er tevreden over!
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Professionele aanpak met bijbehorende perfecte afhandeling
Pluspunten
snelle levering op afgesproken adres
Pluspunten
- Breed assortiment - Snelle levering
VerbeterpuntenAssortiment uitbreiden met bijvoorbeeld: - portierrubbers (afdichtrubbers) - kleinmaterialen (speciale bouten/moeren die met name Duitse fabrikanten toepassen
Pluspunten
Prijs kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
- overzichtelijke website. -Keus uit verschillende merken/ kwaliteiten.
Pluspunten
Altijd alles goed voor elkaar. Nog nooit problemen gehad dat iets niet past.
Pluspunten
ruime sortering goede prijs beleid snelle bezorging. makkelijk te retourneren.
Verbeterpuntenbezorging door post.nl laat wel te wensen over. 3 dagen thuis gebleven en kreeg later te horen dat het bij de Bruna moest af halen omdat de ontvangen niet thuis zou zijn. dit mij 2 keer overkomen jammer.
Pluspunten
Overzichtelijke website Snelle levering 3rd party producten
VerbeterpuntenUitgebreider assortiment Niet alle onderdelen zijn beschikbaar (voor mijn Daewoo Kalos/Opel Corsa)
VerbeterpuntenGern
Pluspunten
Snel geleverd conform bestelling.
Pluspunten
Snelle en juiste levering voor een leuke prijs
Pluspunten
komt afspraken na,snelle levering
Verbeterpuntengeen