Leugens over levering, geen excuses

Product werd niet zoals beschreven de volgende dag geleverd, wel op papier was pakje geleverd, Onvriendelijke klantendienst die antwoord wanneer ze er zelf zin in hebben. . Maw veel radiostilte Een excuus kan er ook niet vanaf Ronduit slecht

snel geleverd

Het was een snelle bestelling

Wat ik zocht

Eenvoudig het artikel gevonden

Zeer tevreden over producten en diensten

Vorige levering was er een onderdeel tekort geleverd. Na contact genomen te hebben met de klantendienst via mail werd dit onderdeel direct nagezonden. Van top service gesproken .De "producten " zijn zeer kwalitatief voor een goede prijs

Goed geleverd zoals omschreven.

Vlotte levering tegen degelijke prijs

Wij hebben ruitenwissers besteld. De prijs was lager dan in de gekende ketens. De levering was zoals beloofd .

Accu besteld

Bestelling komt veel te laat

Snel en correct

Om zeker te zijn dat ik het correcte onderdeel zou bestellen, vooraf een mail gestuurd. Kort daarna een bevestiging met deskundige,duidelijke uitleg. Zodat ik met zekerheid het juiste onderdeel bestelde. Top service, bedankt.

snel ontvangen en prima product

Te zakelijk

Verkeerd onderdeel. Twee dagen na de 15 dagen bedenktijd en niet meer mogelijk terug te sturen.

Alles zoals gewenst

Prima website, prima prijzen, goede levering

Prima service snelle levering

Gewoon goed

Prima prijs en snel in huis.

Enige verbeterpunt is het pakketje zelf. Alles was in een hergebruikte doos gelegd waar het vervolgens de hele zending netjes heen en weer gehusseld is.Als voorbeeld , de bougies lagen los uit hun verpakkingen door de hele doos heen. Gelukkig geen schades en alles kunnen monteren.

Niks op aan te merken

Ik bestel u levert vlot dat is precies wat ik zoek

Goede spullen prima prijs en snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Zie boven

Perfect!

Snelle levering en vriendelijk personeel. Ga zo door!

Waardeloos

De ontvangen producten zijn goed maar 1 week later als geadverteerd op de site. De klantenservice is slecht. Ik zou hier nooit meer bestellen en ook iedereen in mijn omgeving dit afraden.

Juiste onderdeel gehad en goede kwaliteit

Chat contact gehad en goed geholpen

Een uitstekende service

Super goed

Car stop light

It's the same shape and color as the original one, but the rubber from inside its not fit properly because its not in his place! So i was struggling to fix it and installed it in my car.

Besteld Material na 48 uur in Huis.!!

Alles na wens geen klachten en Super prijs.

Terugzendend slecht ervaring

Ik heb mijn pakket terug verzonden omdat die niet goed is. Ik heb led verlichting en deze is normaal past niet in mijn auto.

overzichtelijke site snelle verzending

overzichtelijke site snelle verzending, prima!!

Goed Goed en snel

Snel en duidelijk

Besteld,volgende dag geleverd. Exact volgens beschrijving