Snelle levering ruitenwissers voor goede prijs
Allemaal duidelijk en overzichtelijk
Nvt
Prima site. Levering volgens afspraak. Goede spullen.
Artikelen klopten en goed geprijst.
Beste klant, U heeft een bestelling geplaatst op 4-3. In uw bevestiging email stond 8-3 als een verwachte levering. Uw bestelling is op 7-3 uit onze magazijn vertrokken en de bestelling is op 8-3 bij u geleverd. U gaf aan dat het meer dan een week heeft geduurd. Hierdoor vermoeden wij dat dit om een andere webshop gaat. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Originele beoordeling
Artikelen klopten en goed geprijst. Helaas stond er levering in 2 dagen, maar heeft het meer dan een week geduurd. Vind ik niet kunnen tegenwoordig, zeker gezien je er ook nog aardig voor betaald
Vandaag besteld een dag later in huis
2sets ruitenwissers besteld, heel goede prijs en netjes thuisgebracht. Wat wil een mens nog meer.
Spiegel keurig verpakt en originele kwaliteit .. ik kan weer in de spiegel kijken
Onderdeel teruggestuurd uitlaat deel van Opel corsa b Teruggestuurd mar geen geld terug, Slechte service
Beste heer/mevrouw, Dat is heel vervelend dat u nog geen geld heeft terug gekregen. Dit duid op een probleem. We adviseren contact op te nemen met de klantenservice hierover om dit te laten uitzoeken waar het aan ligt. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snelle levering, niet passend onderdeel kon ik terugsturen. Nu nog even wachten op de beoordeling en geld retour
Het product is goed en voldoet aan verwachting. Prijs is ook prima en zeer concurrerend. Verpakking is slecht. Ik had ruitenwissers besteld en de verpakking was aan beide kanten open gescheurd. Gelukkig zaten de wissers er beide nog in, maar eigenlijk was dat een wonder. Voor de prijs van de verzendkosten mag daar wel wat meer aandacht aan worden geschonken.
Bob geef hun een 10 klantvriendelijk snel en na tuurlijk de goedkoopste van Europa.
Afgezien van dat het vervoersbedrijf er erg lang over gedaan heeft om te bezorgen, denk ik dat ik geen TRW remklauw heb gekregen, zoals besteld. TRW achter remklauwen zijn zwart. Die ik van jullie heb is zilverkleurig. Heb ik ook gecontroleerd op www.trwaftermarket.com
Beste klant, Dat is heel vervelend. Als u denkt dat u niet het juiste onderdeel heeft gekregen die u had verwacht. Dan heeft u hierin 14 dagen de tijd om een retour melding te doen voor dit onderdeel. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Spiegelglas besteld op advies van hun, helaas verkeerd artikel, meteen een nieuwe opgestuurd gekregen die wel prima past
Top en snel geregeld !
Ik heb ze gebeld, ze hebben me uit gelegd wat moest ik doen, en ik heb precies gedaan wat ze me gezegd heb. Top
Snel en goed
deze ruitenwissers zijn echt goed, stil en zuivere ruiten
Something is happening with this company. I never had issues in the past but now...next day delivery is a blatant lie. They did not deliver a week later...and also they refuse to refund.
That is very annoying that the expected delivery has not been achieved. We see that things happened in your order that caused a delay. Unfortunately, your order was delayed by 2 days because of this. Sorry for the inconvenience in this!
Goede hulp gehad en onderdelen vlot geleverd
Volgende dag in huis
De voordemper was perfect de einddemper was niet de goede maat.. terug gestuurd en geld terug gekregen netjes toch
Product besteld en netjes bezorgd
ik heb 3 maart 2023 verkeerde ruitenwissers teruggestuurd om te ruilen voor de juisten. ze zijn met DHL terug gestuurd wacht nog steeds af tot ik de anderen krijg Gr Jan.
Geachte klant, Dat is vervelend! Heeft u een ordernummer voor ons zodat wij dit kunnen uitzoeken? Met vriendelijke groet, F. Karnak