Ik had woensdag 4 oktober jongstleden 4 bougies besteld, er staat op de site 4 in verpakking voor 18,72. Besteld en vrijdag 6 Oktober afgehaald alleen was maar 1 bougie. ik had het verkeerd gelezen werd er gezegd, bij de andere advertenties staat dat er 4 nodig zijn en bij de bougies die ik besteld niet (4 verpakt). Dus niet meegenomen en geannuleerd, was een domper.
Beste klant, Dat is heel vervelend dat de verwachting anders was. Alle bougies op de website gaan per stuk. Champion komt in een verpakking van 4 stuks bij ons en daarvan kunt u het per stuk kopen. Als het een 4 stuks verpakking was, dan was de prijs 4 x 18.72 euro geweest. Onze excuses voor de verwarring hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
goed product en op tijd geleverd
Op site gemakkelijk gevonden en snelle levering
Goed geholpen
sch
Per telefoon contact gehad over de website, daarna besteld op de website, de voljgende dag in huis. Ga zo door perfect.
Ik had voor 2 auto's onderdelen besteld voor de jaarlijkse beurt, alleen de bougies waren verkeerd geleverd had bosch besteld en NGK gekregen die niet voor de auto waren, kan je ze weer terug sturen, beetje een gedoe ,na 14 dagen pas de goede bougies ontvangen terwijl ik de verkeerde bougies de zelfde dag van ontvangst heb terug gestuurd, jammer dat dit dan weer zo lang moet duren.
Snelle levering, ik ben erg tevreden.
Op de site duidelijke omschrijving van de onderdelen en afbeeldingen
Ze komen afspraken niet na als je voor zo'n tijd besteld volgende dag in huis maar je kan soms twee weken wachten ook al hebben ze het in voor.
Beste klant, We hebben het vermoeden dat dit om een andere webshop gaat. De verwachte levering van u was op 17-9 en dat is ook door Postnl op die dag geleverd. Er is bij u geen vertraging opgetreden. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ik had een vraag over mijn bestelling en daar werd snel en correct op gereageerd.
Bestelling via internet liep vlot ,snel geleverd ,helaas heb ik een fout gemaakt en moest daardoor iets terugsturen. na het ontvangen van een retour nummer ,etiket gemaakt en teruggestuurd uiteraard op mijn kosten ;de ontvangst werd bevestigd en een week later had ik het geld weer op mijn rekening. Alle acties willen begeleid door mails ,bijzonder prettige manier van werken.
Nvt
Linker koplamp besteld rechter ontvangen. Omwisseling zou snel kunnen. Helaas was de juiste niet voorradig en ook geen zicht op. Terug gestuurd en geld retour. Hierdoor is mijn auto een week langer in de garage geweest. Beetje jammer. Wel snelle en nette afhandeling.
1 item was beschadigd, meteen terug kunnen sturen en een nieuwe gekregen.
Zie hierboveb
Het pakket dat ik ontving was zichtbaar in andere handen geweest getuige het handgeschreven retour etiket. wat erop zat. Het pakket zelf leidde al tot een deceptie. De autohoes voor een grote luxe auto zat in een doosje kleiner dan voor mijn regenpak voor op de fiets. Over de retour werd, na telefonisch contact, overigens helemaal niet moeilijk gedaan. 7 jaar geleden had ik eveneens een teleurstellende ervaring met deze partij waardoor ik ze niet meer als serieuze leverancier zag en nu waarschijnlijk voorlopig ook niet meer.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Als iets niet naar wens is, dan zullen we onze best doen om dit probleem zo goed mogelijk op te lossen voor u. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Mijn bestelllngis in 2 fasen uitgevoerd doordat ik iets moest ruilen Allles werd uiterst welwillend afgehandeld. Zoals je mag verwachten.
zeer tevreden.
In eenwording goed, eenvoudig zelf te plaatsen . Bezorg service perfect
Ik had meteen email gestuurd dat ik heb verkeerde maat van mijn auto ruiterwisser, gelukkig mocht ik al snel terug retour sturen en Alex helpt ontzettend zo goed, zo veel mogelijk foto's hoe zit mijn ruiterwisser dan weet Alex welke ruiterwisser hoort erbij. Na paar dagen kreeg ik nieuwe ruiterwisser hij pas in, Ik was zo blij dat Alex zo goed geholpen. Alex ontzetten bedankt voor hulp! Ik kom zeker terug als ik dat nodig bestellen !
aanbevelenswaardig!
Goede communicatie, service en prima producten. Goede overzichtelijke webwinkel. Prettig om mee te werken.
Onderdelen op voorraad en na bestelling zoals aangegeven op de site ook zeer snel geleverd.
werd snel geholpen en geadviseerd kon mijn ruitenwissers volgende dag ophalen geweldig