Betrouwbaar, kwalitatief goed en snelle levering

Erg tevreden, aanrader. Product zoals omschreven!

prima site

goede service en snelle levering

Zeer slecht

Produkt (brandstofpomp) werkt bij montage niet Terug gestuurd, maar willen geen geld terug geven. Moet via fabrikant? Ik heb niet bij fabrikant gekocht. Ik ontbind mijn koopovereenkomst

Onderdeel niet beschikbaar

Ondanks de advertentie en beschikbaarheid niet beschikbaar

Slechte ervaring

Geven aan het juiste onderdeel te leveren op basis van je kenteken. Op het kenteken staat een Peugeot van 2004Achterlampen besteld maar leverde voor model tot 2003.... Paste dus niet en nemen niet de retourkosten voor hun rekening. Klantenservice kwam met een stom verhaal dat het niet hun schuld is. Nooit meer iets bij bestellen is mijn advies.

Veelste duur, een nieuwe imitatie is veel goedkoper da tweedehands origineel bij jullie

Zie boven

Prima opgelost

Na een slechte eerste ervaring wil ik echter toch een kleine rectificatie plaatsten: het verkeerd geleverde onderdeel kon uiteindelijk retour en er is uit coulance (?) eenmalig de bezorgkosten terugbetaald. Ik hou het erop dat het daar blijkbaar druk is maar geen geen sprake van onwil. Kortom, ik ben in redelijke mate positief (geworden) over het bedrijf.

snelle levering en snelle terugbetaling ondanks eigen fout

Verbaasd over kwaliteit (nieuw) koplamp youngtimer voor zeer aantrekkelijke prijs. Snelle, makkelijke terugbetaling

Snelle levering en product werkt geheel naar wens.

Snelle levering en product werkt geheel naar wens.

Goed geholpen.

Ik was opzoek naar een koplamp voor mijn bmw 1 serie. Via Google was ik uitgekomen op Mijn autoonderdelen.nl. Goed geholpen dor de klantenservice. Besteld en de volgende dag al in huis.

Scherpe prijs en zeer snelle levering

Voldeed volledig aan mijn verwachting

Dank u!

Dank u !

Snelle levering, goede prijs

Alles prima verlopen!

Snel en gemakkelijk

Makkelijke site, duidelijk. Verzenden gebeurt snel en je wordt op de hoogte gehouden.

het was een nette aflevering

hij was netje afgeleverd

Prima winkel !!!

Ik ben echt blij met bestellen

Niet zo best

Zelf het retour moeten betalen,terwijl de fout bij jullie zat vanwege verkeerde product opgestuurt

perfecte levering

na het bestellen van het product was de levering er van snel in huis en fenominaal verpakt om beschadeging te voorkomen

Snel geleverd en goede product.

J

perfect

kom na na wat ze aanbieden

Goede prijs kwaliteit

Snel bezorgd

Alleen ze hebben een onderdeel vergeten te bezorgen gebeld en volgende dag hebben ze het verzonden probleem opgelost bedankt gooi service

Snel geleverd en zal in het vervolg blijven bestellen op deze website.

Radiator past prima. Goede prijs kwaliteit