Snelle levering en top kwaliteit

Snel bezorgd en uitstekende kwailiteit.

Slecht bedrijf en lossen niks op

Ik heb bestelling gedaan en gelijk krijg ik verkeerd onderdeel en verkeerde kant geleverd moet je eerst alles terug sturen en als het ontvangen is bij hun sturen ze keer iets terug op met gevolg als nog de verkeerde kant te leveren dus letterlijk zelfe onderdeel die fout is terug opsturen na mij bel je ze op om het door te geven lossen ze nog niks op dus mensen raad het echt af om iets te bestellen want ze geven geen fout toe niks en je mag mooi wachten en oplossingen homaar

Product retour gestuurd, maar zogenaamd niet aangekomen.

Moest voor de kosten opdraaien voor een geretourneerd product met verzendbevestiging wat ze zogenaamd niet zouden hebben ontvangen!

Bestelling en factuur niet inzichtelijk via account of per mail

Zij geven aan dat er een dubbele registratie is geweest. Op het goede mail adres en op een niet bestaand mail adres. Dit is voor mij een raadsel want ik heb het niet bestaande mail + account niet zelf aangemaakt. Zij geven aan dat dit is gebeurt bij het bestellen maar ik heb mijn bestelling doorgegeven op het nieuw aangemaakte account waarop ik ook een registratiebevestiging van heb ontvangen. Nu heb ik op het goede adres niets ontvangen want zij hebben alles naar een niet bestaande account + mail gestuurd. Hier heb ik geen toegang tot omdat deze niet bestaat naar mijn inziens. Alles alsnog verzenden (factuur en track&trace) naar het goede adres en inzichtelijk maken op het goede account waarop ik mij heb geregistreerd en besteld heb is niet mogelijk. Dan moet ik eerst alles wijzigen via klantenservice terwijl ik die gewoon heb gebeld hiervoor. Dat moet weer per mail terwijl ik vraag dit per mail naar het goede adres te sturen, beetje dubbel. Als nieuwe klant besloten dat dit de enige bestelling blijft bij deze webshop. Als dit al bij de 1e bestelling gebeurt dan is mijn vertrouwen compleet weg.

Dramatische levering.

Klopte helaas niks van de levering. Kapotte en ontbrekende producten. Wel vriendelijke medewerkers die het uiteindelijk weer oplossen. Maar kan helaas niet zoveel sterren geven zo.

Tevreden

Redelijk

Bestelling in eerste instantie niet ontvangen. Moest zelf erachteraan gaan. Vindt dat de verkoper zelf moet traceren dat de goederen ook bij de koper terecht komen. Dit is een stukje klant vriendelijkheid en binding. Kreeg het gevoel dat ik als koper dit moest regelen. Terwijl de koper er niks aan kon doen. Bestelling was niet meer te traceren, was weg. Dit is iets wat de verkoper verder met de vervoerder moet regelen en niet de koper want die heeft niks ontvangen en ook niet de vervoerder gecontracteerd.

Juiste onderdelen netjes optijd.

Heel fijn bestellen en goed.

Levertijden kloppen nooit

Prijzen en assortiment zijn goed, maar de geadverteerde levertijden worden vrijwel nooit gehaald. Bij elk product staat een specifieke levertijd, en soms kun je voor een hogere prijs ook een nog snellere levering kiezen. Dit heb ik bij een 2e bestelling gedaan, maar alsnog niet op tijd geleverd. Na bellen, een ander product laten opsturen die wel op voorraad was, maar zelfs deze kwam nog 2 dagen te laat. Alleen bestellen dus als je totaal geen haast of deadline hebt.

In een woord Kutbedrijf

Voor bepaalde tijd besteld volgende dag leveren en geven aan dat het op voorraad is Ja Ja Haal het bij een automaterialenhandel in de buurt voor dezelfde prijs maar geen verzendkosten en op voorraad. Na bellen en mailen kunnen ze de spullen niet leveren of kwijt of ? Wordt uiteindelijk 1 onderdeel geleverd wordt ineens meer bezorgkosten berekend ? Hier bestel ik niets meer.

Prima, snel geleverd

Uitstekende service

Goed.

Jammer dat het zo laat in de avond bezorgd werd. De accu werd onbeheerd in in portiek bij de voordeur neergezet, zonder aanbellen, de volgende morgen maakte een attente buurman mij daar over op dat daar een accu stond.

Terleurgesteld

Product besteld, wat volgende dag in huis zou zijn. Toen kwijt geraakt door postbezorger, weer opgebeld toen zou er een nieuwe verstuurd worden, dat hebben de nooit in het systeem gezet na ander halve dag weer opgebeld toen hebben ze in het systeem gezet, eindstand bijna 2 weken moeten wachten. Vervolgens ook niet de klant tegemoet komen met een vergoeding. Nooit meer dat ik hier bestel.

alles ok

alles ok prima gegaan

Snel geleverd en doet zijn werk

Voor het eerst zelf een batterij geplaatst, deze voor de goedkoopste prijs hier besteld en geplaatst. Werkt perfect

alles volgens afspraak

Prima webshop

Remblokken en schijven besteld van het topmerk Brambo en voor een hele goede prijs plus gratis verzending. Na 2 dagen al in huis. Top.

Snel en correct

Zoals het hoort, vlotte service.

Geen stukke.

Niks ontvangen 4 weken ltr wel te horen gekregen dat de bestelling al 2 weken kapot is vermist is ofwat dan ook

Snelle levering en goede prijs

blij mee

snelle levering en keurig verpakt

Zeer goede service.

Na een foute bestelling van mijn kant ben ik netjes geholpen en geadviseerd door de klantenservice. En ik ben zeer tevreden over de omruil service. Alles is goed geregeld en afgehandeld. Bedankt mijnautoonderdelen.nl Mvg Erik.

volgens afspraak

geen comentaar