De leuze de volgende dag in huis moet in mijn geval hoop ik de volgende week in huis zijn ik zie de levering met spanning te gemoed.
Beste klant, We hopen dat de verwachte levering word gehaald! Als dit niet het geval is, dan duid dit op een probleem! Dan kunt u dit aangeven via email, dan zullen we dit uitzoeken voor u! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Zowel Qualiteit als de prijs gewoon Top. Heb al vaker wat besteld en blijf dat ook doen in de toekomst.
had de verkeerde spiegel besteld; omruilen ging snel en prima
Accu bestelt en betaald order bevestiging ontvangen van de bestelling en factuur ontvangen bericht van order is onderweg gekregen track and tracé, maar pakket wordt niet ontvangen door de vervoerder contact gehad en terugmelding gekregen dat pakket is vermist herzending gevraagd en toegezegd met een ander vervoerder en weer dezelfde actie gekregen pakket onderweg maar vervoerder had pakket weer niet ontvangen, nogmaals heen en weer contact met allerlei smoesjes en schuld bij de vervoerder tot op heden geen pakket ontvangen!!!!!! Stelletje oplichters zijn het
Beste klant, Dit is heel vervelend dat beide pakketten nog niet zijn aangekomen! Dan is het verstandig om dit te melden via email om te gaan kijken waar het nu precies fout gaat aangezien we 2 pakketten daadwerkelijk hebben opgestuurd! U kunt er ook voor kiezen om uw geld te krijgen aangezien we geen oplichters zijn! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Vandaag bestelt en zeer snel in huis
Juiste ruitenwisser snel gevonden en besteld.
Heb spullen op zondag besteld en betaald. Zouden woensdag tussen 18.00 en 22.00 uur leveren, waarvoor je dan extra moet betalen. Donderdag toch een vraag via de mail waar de spullen blijven. Inmiddels is het zaterdag en ik weet nog niets. Dus snelle levering kan je wel vergeten. Heel jammer Ben benieuwd of er nog iets gaat komen.
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald! Dit duid op een probleem! Kunt u op dit bericht reageren met uw ordernummer zodat we kunnen kijken wat er precies aan de hand is met uw order? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Weer het verkeerde onderdeel gekregen. Ik wordt helemaal gek van die kut autobedrijven die blijkbaar niet verder kunnen kijken dan hun neus. Rondom kut!
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet bedoeling! We hebben uw order erbij gepakt en als het om de koplampen gaat, dan heeft me collega waarschijnlijk 1 iets over het hoofd gezien en dat is een uitvoering TS. De koplampen zijn niet geschikt voor een TS uitvoering! Als u dit heeft, dan is waarschijnlijk dit het probleem! Als dit niet het geval is, dan heeft mij collega op basis van alle gegevens die hij had op dat moment de juiste aan u voorgesteld op basis van het systeem en bouwjaar! Om er echt zeker van te zijn, dan zijn originele nummers belangrijk om dit te controleren met de onderdelen die op kenteken naar voren komen! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
ik belde naar de klantenservice ivm mijn bestelling wanneer deze wordt geleverd, kreeg ik eerst een klantenservice medewerker aan de lijn die muziek aan het luisteren was. Daarna kreeg ik na het nogmaals bellen iemand aan de lijn die mij niet kon vertellen wanneer mn bestelling wordt geleverd. Deze zou de volgende dag geleverd worden. De klantenservice medewerker zei dit ook. Uiteindelijk zit ik de hele dag op een belangrijk onderdeel te wachten. Komt er helemaal niets aan. Schandalig, als er niets aankomt, zeg dat dan tenminste. Ik heb geen track & trace ontvangen, helemaal niets!! Niet aan te raden!
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. We kunnen 1 order vinden van vrijdag avond van een buitenspiegelglas. Deze order heeft helaas een vertraging opgelopen vanwege het weekend en zal naar verwachting morgen geleverd worden! Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Top kwaliteit en nog eens snel geleverd ook Wat wil je nog meer
Onlangs heb ik weer eens een bestelling gedaan bij mijnonderdelen.nl en ik weer eens het verkeerde onderdeel!! Terwijl ik zoals andere keren het kenteken bouwjaar en type opgegeven had. En als ik probeer te bellen sta ik tijden in de wacht. Hoe krijg ik nu eens mijn juiste onderdeel? Wat doe ik verkeert? Hoe kom ik aan een terugstuur label? Groet Jeep-Support info@ Jeep-Support.nl 06-309.72.703 K.Coster
Beste klant, Dat is heel vervelend! Het kenteken is een hulpmiddel in het zoeken naar onderdelen! De omschrijvingen geven namelijk vaak aan of het geschikt is of niet! Het is al een tijdje heel druk aan de telefoon! Als het te lang duurt, dan is het verstandig om een email te sturen waarop wij proberen dezelfde dag nog te beantwoorden! Voor een retour label is altijd verstandig om het via email aan te vragen zodat u ook via email een antwoord krijgt van ons met instructies! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Afspraken zoals omschreven correct uitgevoerd.
Prefect
Ik heb een zijspiegel besteld voor mijn auto en ik krijg de verkeerde opgestuurd *( voor een andere auto). Dit was 24 jan 2022 en ik heb nog met de klanten service meederemalen contact moeten leggen dat het verkeerd was en dat ik het wilde terug sturen. Eerste reactie ik zal de verkeerde hebben besteld. @e reactie na weer bellen is krijg retourlabel om het terug te sturen. 26 jan stuur ik het terug, om op 8 feb te mailen of het binnen is en wanneer ik het bedrag terug krijg. 25 Feb nog steeds mijn geld niet terug gestort, wederom gebeld. Blijkt mijn retourzending al sinds 3 feb te zijn ontvangen en er is niet mee gedaan. Als je belt met een vraag zijn ze altijd geirriteerd of gaan er vanuit dat jij verkeerd zit. Slechte klantenservice, heel jammer.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We zien dat het pakket niet retour is gekomen in onze magazijn. Een collega heeft vandaag uw retour verwerkt om het alsnog te crediteren naar u! Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, KIantenservice
Men houdt zich star aan de inruiltermijn terwijl men zelf de verkeerde levering heeft gedaan
Product is exact als in de beschrijving, snel en correct geleverd.
levering uiterst korrekt
Goede info staan je met deskundigheid te woord
Bestellen ging makkelijk, retourneren ook. Ik bleek niet het goede artikel te hebben besteld. Binnen een paar dagen geld terug op mijn rekening. Top.
Nog niets ontvangen
Beste klant, We hebben uw order erbij gepakt en we zien dat de track en trace aangeeft dat het is bezorgd bij de buren op 4 februari. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Vlot geleverd, dus goed omschreven, tijdig ontvangen
Bestel ik een bumper online samen met klantenservice aan de telefoon en toch sturen ze verkeerde bumper! En ik moet ook nog betalen om het terug te sturen terwijl hun fout is! Zal nooit meer iets kopen hier
Geachte klant, Spijtig om te horen dat de bestelling niet naar wens is verlopen. Onze excuses voor het ongemak! Heeft u een ordernummer voor ons zodat wij kunnen kijken wat hier aan de hand is? Met vriendelijke groet, Klantenservice
Goede kwaliteit
Bestelling geplaatst die 16.2.22 is verzonden en nog niet is ontvangen door dhl...al meermaals contact opgenomen maar dit gaat nergens naartoe! Zeer slechte service!zeker geen aanrader!
Geachte klant, Dat is spijtig om te horen. Onze excuses voor het ongemak! De levering gebeurd door externe partijen helaas waar wij niet altijd invloed op hebben. Heeft u een ordernummer voor ons zodat wij dit kunnen uitzoeken voor u? Met vriendelijke groet, Klantenservice.
Ik bestelde ruitenwisserbladen. Ze werden snel geleverd. De bezorger overhandigde mij een onverpakte zeer zwaar beschadigd, aan beide zijden geopend, doosje waarin ruitenwisserbladen normaal gesproken zitten verpakt. Gelukkig had ik geen adapters nodig want die zouden er zeker uitgevallen zijn. De bladen waren goed. De snelheid van verzenden mist de accuratesse en zorgvuldigheid van verpakken. Jammer voor mij hoeft dit niet meer want er is concurrentie genoeg.
Geachte klant, Vervelend om te horen dat dit op deze manier is geleverd. De ruitenwissers worden normaal gezien ingepakt. Het kan zijn dat er tijdens transport een probleem is opgetreden met de verpakking. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice