Makkelijke website om je spullen te vinden en veel is op voldoende voorraad om het snel te laten leveren, wat ook gebeurde. Daarnaast zijn de prijzen erg aantrekkelijk en zou ik hier vaker bestellen.
Grote voorraad en de bestelling was op tijd geleverd.
Indien een product niet aan de wensen voldoet, in mijn geval pasten de ruitenwissers niet, zijn de retourkosten rekening klant.
Verkeerde bestelling werd snel gecorrigeerd en nieuw onderdeel ook weer snel geleverd. De prijs is prima. Zondermeer tevreden.
Duidelijke website snelle levering
Snel mijn vervangende spiegelglas voor mijn Volvo V60 gevonden pp de overzichtelijke website gevonden. Bestelling was de volgende dag al in huis!!
2 Koplampen voor mijn renault scenic 2 besteld passen perfect. Heb ze zelf opgehaald de volgende dag na bestellen. Had er toch maar 1 nodig dus 1 retour gebracht en binnen enkele dagen geld retour. Niets anders dan lof voor dit bedrijf. Ik kan het iedereen aanbevelen om hier je auto onderdelen te bestellen.
Snel en geen klachten.
Makkelijk bestelproces. Goede keuze (ook in kosten). Eerlijk overzicht over totale kosten. Tijdig en netjes verpakt geleverd.
De ruiten wissers zijn heel goed en stil . Ze vegen heel goed .
had snel een nieuwe accu nodig, voor deze shop gekozen vanwege "vandaag besteld morgen in huis". Konden ze helaas niet waarmaken. Na het bestel proces een melding dat het in verband met drukte en Covid wat langer kan duren. Op zich kan ik me dat wel voorstellen, maar zet dan niet bij het artikel "vandaag besteld morgen in huis". Voor de rest prima verlopen allemaal, prima bezorging en goede kwaliteit accu.
Vandaag besteld morgen in huis dan nog eens de verschrikkelijke smoes gebruiken komt door feest dagen en Corona . Terwijl het half januari is welke feestdagen dan en dan Corona dat weet je al 2 jaar waarom adverteer je met loze beloftes. Had een accu besteld stond duidelijk vandaag besteld morgen in huis maar kreeg hem pas de derde dag en dan nog om 22:00 uur dus zelfs dag 3 had ik er nix aan ….. jammer en dan via whatsapp contact gehad en na mijn antwoord gewoon niet meer reageren SCHANDALIG !!!
Geachte klant, Vervelend om te horen dat de levering niet naar wens is verlopen. De levering wordt uitgevoerd door externe partijen waar wij niet altijd invloed op hebben helaas. Hierdoor zijn vertragingen mogelijk. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Fijn om op deze manier mijn ruitenwissers te kunnen kopen ,snelle levering.
- Goede handleidingen voor reparaties - Kwaliteitsonderdelen tegen goede prijzen - Groot aanbod onderdelen voor onze Toyota's
Heb via MijnAutoOnderdelen speciale koplampen besteld en staan er super op. Het enigste nadeel dat je moeilijk de koplampen kan afstellen.Er zit zo'n karteltandwieletje op om deze af te stellen maar gaat niet van harte, hier moet je echter voorzichtig mee omgaan anders een probleem,moet ze bij een garage laten doen want ik ken mezelf geen geduld ervoor. Maar voor de rest alles goed geregeld en snelle levering en service.
Goede en snelle levering als beloofd
Ruitenwissers van merk valeo besteld. Voor mij geen ander merk, alleen valeo. Goede prijs en snel geleverd.
Makkelijk besteld. Snel geleverd.
Via de kenteken tool op de site een verkeerde accu gekocht (dus op aanraden van mijnautoonderdelen) en dan alsnog mij laten opdraaien voor de retourkosten. Na wat geklaag uiteindelijk wel de verzendkosten retour ook, maar ook dat ging moeizaam. De verkeerde accu kan gebeuren, maar je klanten voor de kosten laten opdraaien gaat nergens over.
Geachte klant, Vervelend om te horen dat de bestelde accu niet past. Een kenteken is enkel een filter om het zoeken iets makkelijker te maken. Daarnaast zijn de specificaties van de producten ook van belang om de juiste keuze te kunnen maken. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Heel lang moeten wachten op mijn onderdeel. Heel slecht bereikbaar. Zeer ongeinteresseerd personeel.
Geachte klant, Vervelend om te horen dat de levering niet naar wens is verlopen. De levering wordt uitgevoerd door externe partijen waar wij niet altijd invloed op hebben helaas. Hierdoor zijn vertragingen mogelijk. Over de bereikbaarheid wil ik melden dat wij te bereiken zijn op meerdere manieren. Denk bijvoorbeeld aan facebook, chat, telefoon, mail en alle andere kanalen. Dit zou zeker niet moeilijk moeten zijn. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Wanneer ik onderdelen nodig heb voor mijn auto of die van mijn zoon, kijk ik altijd even bij Mijn Auto-Onderdelen.nl. vrijwel nooit tevergeefs. Goede prijs en snel geleverd. Kortom, fijn bedrijf om mee te werken.
Binnenspiegel geselecteerd aan de hand van mij autotype en bouwjaar bleek niet de juiste. Helaas is de juiste niet leverbaar. Gelukkig goede retourservice met vlotte terugbetaling.
Duidelijke website. Gemakkelijk bestellen. Vlotte levering. Goede prijzen.
correct en snel afgehandeld ......