....
Een bestelling gedaan door een fout dubbel besteld. Gebeld voor een oplossing maar zeer onvriendelijk geholpen aan telefoon. Uiteindelijk door gestuurd via mail met klacht. Meteen goed opgelost. Jammer dat zo gebeurd!
Beste klant, Dit is heel vervelend! Helaas kan een klantenservice medewerker hierin geen oplossing bieden! De retour afdeling kan dit wel en die zijn helaas via email te bereiken! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Gewoon goede onderdelen
had een linkerautospiegel besteld, kreeg een rechterspiegel, moest die dag beslist mijn auto hebben zeer ergelijk heb een auto moeten lenen van vriend na eerst gevraagd te hebben stuur dan even de linker op maar moest eerst de rechter terug sturen. dat vergde te veel tijd en heb toen maar ergens anders besteld omdat ik dat te star vond. verder is alles netjes verlopen met terug sturen en ik had besteld met achteraf betalen,ook geen probleem. verder wens ik jullie goede zaken.
Beste klant, Dit is heel vervelend dat u de verkeerde kant heeft besteld! Het onderdeel moet eerst retour om een omruiling te kunnen doen! We kunnen helaas zonder betaling geen onderdelen sturen! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Good service
Een supersnelle levering. Een topweb-shop.
snel
Alles naar wens volgende dag in huis
Makkelijk zoeken wat je nodig gaat, en snel geleverd
Niet duur en prima kwaliteit
ruitenwissers snel geleverd maar met alleen een adressticker op de originele doos als verpakking. doos was open maar nog wel alles er in.
Kreeg een retour pakket Verpakking was beschadigd Adres van vorige klant stond nog op het pakket Geef al met al geen vertrouwd gevoel Dit telefonisch ook gemeld kreeg indruk dat het niet zo belangrijk is . Werd wel gezegd kon het terug sturen.
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! U heeft 14 dagen bedenktijd om hiervoor een retour voor in te dienen! U kunt kiezen voor een omruiling of uw geld terug! De stappenplan staan vermeld op onze website bij het kopje retourneren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
als op tijd prima product, goed ge prijst.
goed en snel geleverd
er was een probleem met levering. keurig netjes een telefoontje gehad, alternatieven aangeboden, en snel opgelost.
100% tevreden
Toppie
Goede service snelle levering aan de deur
Helaas heb ik mijn bestelde autostoelhoezen niet ontvangen. Meerdere malen naar gevraagd ze zeggen dat het verstuurd is maar nooit aangekomen bij DHL en nu moet er eerst onderzoek gedaan worden. Vervolgens hoor ik niets meer en heb ik nog steeds geen autostoelhoezen na bijna 3 weken. Slechte zaak. Communicatie ook slecht, je wordt niet geinformeerd wat er gebeurd.
Beste klant, Dat is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Kunt u op dit bericht reageren met uw ordernummer zodat we dit kunnen uitzoeken voor u? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ik kon op de website niet goed zien welke autolampen ik moest hebben. Ik heb een email gestuurd waarop ik snel antwoord kreeg. Na het toesturen van een foto van de juiste lamp kreeg ik een link toegestuurd waarna ik het artikel meteen kon bestellen. Prima.
Goede winkel die de levertijd nakomt. Een helpdesk die netjes antwoord op tijd. Een onderdeeltje verkeerd ontvangen maar was meteen opgelost, inpak foutje kan altijd gemaakt worden. Maar hoe het opgelost word is 5 sterren waard.
Super.
Alles precies geleverd volgens aankondiging
Ruitenwissers besteld, volgende dag geleverd. Niets op aan te merken