Fijn snel en goedkoop
Afhalen of bezorgen , direct betalen of achteraf. Alles kan. Onderdelen worden ingekocht bij de grootste aftermarket auto onderdelen leverancier dus altijd in orde. Had een onderdeel nodig en deze werd een dag eerder geleverd als afgesproken. Kwam goed uit en de auto reed een dag eerder als verwacht. Zeer fijn.
Er werd wel verondersteld dat het product binnen 1 werkdag geleverd zou worden maar dat werden er uiteindelijk 4.
Door complexheid verkeerde onderdelen besteld. Gewoon retour en geld terug, nieuwe uitstekend geleverd.
Levering zoals verwacht,gezegd en nagekomen!
Helaas ondanks bouwjaar en type Paste deze niet
Beste klant, Dit is heel vervelend dat het onderdeel niet past! Het kenteken is een hulpmiddel in het zoeken naar onderdelen! De omschrijvingen en afbeeldingen die bij het onderdeel staan vermeld is uiteindelijk de laatste stap of dit gaat passen of niet. Als iets niet past, dan heeft u recht op 14 dagen bedenktijd na levering! U kunt hiervoor een retour voor aanvragen voor een omruiling of geld terug! De stappenplan staan vermeld op de website bij het kopje retourneren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Onderdeel teruggestuurd via Postnl. Bewijs van terugzending gekregen. Bewijs van aflevering gekregen, maar nog blijft dit bedrijf ontkennen dat ze mijn pakket ontvangen hebben. Altijd ligt de fout bij iemand anders, blijf uit de vele negatieve beoordelingen die dit bedrijf krijgt.
Beste klant, Dit is heel vervelend! We hebben geprobeerd om u te vinden via het email adres wat u heeft opgegeven zonder enig succes! Kunt u op dit bericht reageren met uw ordernummer en uw barcode van de zending zodat we dit kunnen uitzoeken voor u? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Eenvoudig het goede onderdeel te vinden op de site, aan de hand van het kenteken. Snelle levering!
Lekker snel
Gisteren draagarmen besteld kreeg goed advies van mederweker.bestelling geplaats en werden een dag later al bezorgd dus zeer goede service van mijn auto onderdelen.nl een aanrader met vriendelijke groet van een tevreden klant
Ze proberen met goede oplossing te komen
Goede kwaliteit, snel geleverd
Accu besteld. Bodermann. Die accu die geleverd werd is geen bodermann 12v 62ah. Maar een accu 12v 35ah. Dat is nog al een verschil afmetingen kloppen niet.
Beste klant, Dit is heel spijtig dat dit is gebeurd! Heeft u dit al gemeld aan ons zodat we dit kosteloos kunnen omruilen voor u? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Mijn ervaring is dat er bij de bestelling werd aangegeven dan deze de volgende dag geleverd zou worden. Echter nu al 3x een wijziging ontvangen dat de goederen later komen. En de vraag is of dit de laatste is of er nog weer een uitstel van levering komt.
Beste klant, Dit is heel spijtig dat de verwachte levering niet is gehaald! We hebben uw order erbij gepakt en we zien dat er een slechte levering is geweest van uw artikelnummer en hierdoor later is verstuurd dan verwacht! Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Door een fout in de site heb ik het artikel dubbel en moet ik zelf de kosten gaan betalen om het retour te sturen.
Geachte klant, Vervelend om te horen dat u een bestelling dubbel heeft ontvangen. Heeft u voor ons de ordernummers zodat wij u tegemoet kunnen komen met de retourkosten? Met vriendelijke groet, Klantenservice
Super snel alles geleverd
Ook geen goeie terug koppeling van de zender.
Geachte klant, Spijtig om te horen dat de levering niet heeft plaats gevonden. Heeft u een ordernummer voor ons zodat wij dit kunnen uitzoeken en het probleem kunnen verhelpen? Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ruitenwissers voor mijn ix35 besteld. Het juiste type was snel gevonden. De wissers werden snel bezorgd. Helaas was één van de twee een afwijkende. Één telefoontje en een dag later werd de juiste wisser bezorgd. Uitstekend opgelost.
Prima prijs en en snel geleverd. Goede kwaliteit
Netjes op tijd geleverd
Gewoon simpel bestellen en snel in huis.
Mijn eerste bestelling was helaas achtergebleven bij de post, Na contact opgenomen te hebben kreeg ik meteen reactie of ik akkoord ging met een nieuwe verzending en deze had ik de volgende dag in huis!
Helemaal super Producten voldeden precies wat ik net moest hebben. En een supersnelle verzending
Ben al weer een aantal jaren klant bij Mijn Auto Onderdelen.nl. Prima kwaliteitsonderdelen van verschillende merken voor een schappelijke prijs.
Snelle levering binnen 24 uur en een mooie prijs.