Accu werd snel bezorgd en goed verpakt

Goed product set wielbouten vw, en snelle levering

Goed product set wielbouten vw, en snelle levering

Bester hier niet

Deze cowboys zijn ordinaire dozenschuiveurs. Kom niet aan met klachten want dan zijn ze niet thuis.

Geweldige bedrijft

Snelle levering, klant vriendelijk, goede prijzen voor top kwaliteit producten.

Goede en snelle levering

Prima webshop, eenvoudig te bestellen. Goede afhandeling en snelle levering. Top.

duidelijk aanbod

Ik ben tevreden over de service. De levering gebeurde niet op de afgesproken dag maar vanwege de pandemie is dit begrijpelijk en aanvaardbaar.

Een tevreden klant

Goede morgen ik had via internet een Spiegelkap besteld, Deze werd snel en correct geleverd , ze hielden mij goed op de hoogte gewoon keurig geleverd Als ik nog eens wat van hen nodig mocht hebben dan ga ik ervoor Vriendelijke gr. Rob Pieterse Beverwijk

Duidelijke website en levering op tijd.

Duidelijke website, snelle levering

Juiste onderdelen voor mijn auto

Onderdelen uitgezocht op de site besteld en gekregen. Binnen 2 dagen geleverd. Juiste onderdelen voor mijn auto.

Snelle levering met een goede prijs

vlotte levering 100 % service

Goede kwaliteit, voordelige prijs

Prima verzorgd, super snel bedankt

Zie boven

Onderdeel bleek niet exact te passen.

Contact en verzending zijn prima verlopen, snelle levering. Bij montage bleek het geleverde onderdeel tóch niet goed te passen. (Achter-draagarm-lager Citroën XM) De 'pen' ofwel as bleek te lang te zijn en kon niet gebruikt worden De garagist heeft de oude moeten hergebruiken. Van de geleverde onderdelen heb ik dus uiteindelijk enkel de twee lagertjes kunnen gebruiken. Zo bezien is dan de 50 € die ik heb betaald voor de onderdelen wel behoorlijk veel. Mijn omschrijving bij bestelling was goed, Op de doos van het geleverde stond ook dat het het juiste was maar in de praktijk pakte het dus niet goed uit. Dat is jammer, juist ook omdat de verdere service, contact en verzending, zo goed waren.

Slecht

Slecht heb het pakketje nog steeds niet ontvangen

Prijs en levering perfect.

Goedkoop en snelle aflevering.

Oke

Goed en snel geholpen

Correcte afhandeling

Correcte en vlot verstuurd.

Sturen verkeerde onderdelen op.

Moeilijk, zit nog steeds te wachten op een credit voor het sturen van verkeerde onderdelen. Communicatie moeilijk en geen terug koppeling van communicatie. Niet echt een soepele bedrijfsvoering.

Tip top geleverd en op tijd! Prima.

waardeloos,we bestellen nooit weer iets!!!

Weken geleden een onderdeel bestelt. Na diverse telefoontjes nog steeds niet geleverd .Post NL zou de schuldige zijn. Andere bedrijven leveren wel gewoon volgens afspraak!! Het gaat om een koplamp van Iveco. Misschien een idee om alsnog te leveren? De klant wacht al weken!! B.Nijnuis.

Zeer slecht

De spiegel paste niet terug gestuurd tot heden niks van gehoord of geld van terug gekregen.

Nooit meer

Tot 2x toe de verkeerde ruitenwisser bladen toe gestuurd gekregen. En van een excuus hebben deze mensen nog nooit gehoord. Als je alles al dacht meegemaakt te hebben.. dan heb je hier je spullen nog nooit besteld.. bah!

Snelle levering van onderdelen

Snelle levering en goed product