het was top
Snel en goed
Alles liep perfect!
Uitstekende snelle service. En bij het afhalen zeer vriendelijke medewerkers.
Zeker nog onderdelen bestellen !
Mijn bestelling kwam niet af en na een mail te hebben gestuurd werd er een onderzoek door mijnonderdelen gestart, bleek het pakket zoek te zijn bij DHL………zonder probleem werd de bestelling opnieuw verstuurd en nu was het in twee dagen binnen.
Eerste bezorging via dhl ging perfect tweede via post nl was miss gegaan hele dag thuis gezeten voor niks maar het bedrijf zelf hebben een top service
product voldeed aan verwachting
correcte bestelling en levering
Snel besteld via hun overzichtelijke website en snel in huis gekregen
zal het zeker aanbevelen bij mijn vrienden
Klantendienst moet meer vriendelijk zijn en meer samen werken !!!
Geachte klant, Bedankt voor uw feedback. U kunt hierop reageren indien wij u ergens mee van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Klantenservice
goed snel goede prijs
zeer snelle en goede uitleg
ik heb een accu terug gestuurd, 3 weken geleden,nu nog wachten op mijn geld die ik terug moet hebben, zeer slechte zaak, moet ik dan daar voor eerst een deurwaarder inwerking stellen om mijn geld terug tekrijgen.
Geachte klant, Vervelend om te horen dat de retour niet naar wens verloopt. Heeft u een RMA nummer voor ons zodat wij kunnen kijken wat er aan de hand is met uw retour? Met vriendelijke groet, Klantenservice
de ruitenwissers werden in eigen verpakking bezorgd, volgeplakt met stickers, maar was aan de bovenkant wel open. (gescheurd) inhoud was wel compleet. maar niet echt professioneel verstuurd. dus voortaan artikelen wel in een extra verpakking versturen.
Geachte klant, Dat is spijtig om te horen. De zendingen vertrekken hier in een omdoos. Het kan zijn dat er tijdens transport beschadigingen zijn ontstaan aan de verpakking. De vervoerder kan ervoor kiezen om dit alsnog te leveren als de inhoud nog goed is. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Tevreden.
Ruitenwisser besteld via kenteken selectie. Deze ruitenwisser was uiteindelijk niet geschikt / passend. Contact over retour gehad, retour kosten zouden voor mijn rekening zijn terwijl deze fout niet aan mij te wijten was.
snel geleverd
Ik had dringend nieuwe benzinepop nodig voor mijn BMW X3. Dit onderdeel was niet beschikbaar bij de dealers in mijn woonplaats. Het onderdeel was op voorraad en kon de volgende dag geleverd worden waardoor het op tijd met iemand mee kon in vliegtuig naar Chili. Prima service en niet duur.
Juiste onderdeel en snel geleverd
Telefonisch goed advies, heel behulpzaam
Snel geleverd !!!
Heb voor eerste x besteld was een interieurfilter correct snelle levering