Ruiterwisserset besteld volgens orginineel nummer ( 2 cm tekort) en geeft strepen.
Beste klant, Dat is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Als u een video kan maken van de strepen en dat kan doorsturen naar ons, dan zullen we een nieuwe set opsturen naar u. U kunt op dit bericht reageren met uw ordernummer zodat we dat in orde kan maken! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Hele vriendelijke jongen vd klantenservice. Maar ik heb op kenteken de pakking op gezocht. Om te zien of hij wel passend was. Vervolgens heb ik via de chat nogmaals een man gesproken om nogmaals met kenteken en auto gegevens te checken of dit inderdaad de goede pakking was. Toen het na een hoop gedonder eindelijk veel te laat aan kwam. En we ze wilden monteren in de garage. Bleken de kleppendeksel en pakking helemaal niet op elkaar te passen. Krijg ik ook nog de vraag.. wil u het retourneren? Hoe kan ik iets retourneren. Wat me op advies 2 keer verzekerd word dat het past. Uit de verpakking moet halen om te passen. Kan niet dus dag centen.
Beste klant, Dit is heel spijtig dat dit niet goed is gegaan! Als iets niet goed is, dan heeft u 14 dagen de tijd om hiervoor een melding te doen zodat wij voor een retour nummer kunnen zorgen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Dinsdagavond onderdeel besteld om 18.45 Woensdagavond nog geen e mail gekregen dat het onderdelen onderweg is
Beste klant, Dit is heel spijtig dat de verwachte levering niet is gehaald. We zien dat het pakket vandaag is verzonden door onvoorziene omstandigheden en we hebben u hierover een email gestuurd met een track en trace. Excuses voor de vertraging! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snelle levering, volgende dag al in huis en niet te duur.
Heel goede snelle levering en vakmanschap!!!
Duidelijke productomschrijvingen, makkelijk bestellen en snelle levering.
Het is een aanrader voor iedereen die zijn of haar auto onderdelen nodig heeft
Prettig
Artikel gekocht, snel bezorgd maar was kapot. Terug gestuurd maar de verzendkosten zijn voor mijn eigen rekening ?????? Slechte service. Vandaar 1 ster
Beste klant, Dit is heel spijtig dat dit niet goed is gegaan. We hebben u een email gestuurd om dit alsnog met u goed te maken. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Dit was mijn eerste ervaring met deze site waarvan ik een link kreeg van de garage waar ik op dat moment net een andere auto had gekocht. Helaas was het klepje van tankdop kapot dus goedkoopste oplossing was een tankdop met slotje. Ik had die dus snel nodig. En werd snel geleverd via deze site. Dus dit was een goede eerste ervaring.
Volledige
Beste klant, Dat is heel vervelend dat u ons niet goed kan bereiken. We vinden het wel raar aangezien we op vele fronten bereikbaar zijn. We zijn goed te bereiken via email, whatsapp en telefonisch. U had ons een email gestuurd over een wachtwoord wijziging en een collega heeft dezelfde dag nog gereageerd. We zijn bijna overtuigd dat u dit heeft meegemaakt bij een andere webshop! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Geen goeie ervaring
Beste klant, Dat is heel vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad! We zijn toch heel erg benieuwd wat er fout is gegaan zodat we alsnog voor een oplossing kunnen kijken! U kunt op dit bericht reageren met uw ordernummer! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Bestelde onderdelen waren perfect en snel geleverd
Snelle service en niet duur. Volgende week weer!
Ik heb gebruik gemaakt van kenteken check om juiste ruitenwissers te selecteren.
Snel en goedkoop
Snelle levering je kunt er bij op wachten!
zo als het hoort
Levering snel en corect
Geweldig service en prijsklasse. Ik raad het zeker aan.
Uitlaat besteld conform kenteken. Bleek toch niet de juiste. Zonder morren kunnen retourneren en snel geld terug. Nieuwe en juiste uitlaat wederom in high speed geleverd. Een fantastische eerste ervaring met dit bedrijf.
Mijn bestelling van 3 november non niet gekregen. Iedere dag via track en trace boodschap dat mijn bestelling zal tussen 18 tot 22 uur geleverd worden en dan s'avonds krijg ik boodschap dat "pakket niet aangekomen"! Na paar email wisseling met klantenservice vandaag email gekregen: "We hebben het vermoeden dat uw pakket vermist is geraakt tijdens transport. en We kunnen voor u een nieuwe bestelling opsturen alleen zal dit naar verwachting dinsdag of woensdag geleverd worden. Zou u dit willen?" Dit vind heel erg.
Beste klant, Dit is heel spijtig dat de verwachte levering niet is gehaald. We hebben helaas met een vervoerder te maken die het goed en niet kan doen. Als er blijkt dat ze het niet goed doen, dan sturen wij een pakket na. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Een deel van mijn bestelling was in het systeem zoek geraakt. Dit is keurig opgelost.
Goede communicatie en service
Snelle en juiste levering