voldoet niet

Ruiterwisserset besteld volgens orginineel nummer ( 2 cm tekort) en geeft strepen.

Verkeerde onderdeel

Hele vriendelijke jongen vd klantenservice. Maar ik heb op kenteken de pakking op gezocht. Om te zien of hij wel passend was. Vervolgens heb ik via de chat nogmaals een man gesproken om nogmaals met kenteken en auto gegevens te checken of dit inderdaad de goede pakking was. Toen het na een hoop gedonder eindelijk veel te laat aan kwam. En we ze wilden monteren in de garage. Bleken de kleppendeksel en pakking helemaal niet op elkaar te passen. Krijg ik ook nog de vraag.. wil u het retourneren? Hoe kan ik iets retourneren. Wat me op advies 2 keer verzekerd word dat het past. Uit de verpakking moet halen om te passen. Kan niet dus dag centen.

Misleidende informatie voor 20 uur besteld morgen in huis

Dinsdagavond onderdeel besteld om 18.45 Woensdagavond nog geen e mail gekregen dat het onderdelen onderweg is

Snelle levering, volgende dag al in huis en niet te duur.

Uitstekend klantvriendelijkheid!!!

Heel goede snelle levering en vakmanschap!!!

Prima webshop

Duidelijke productomschrijvingen, makkelijk bestellen en snelle levering.

Goed en professioneel te werk

Het is een aanrader voor iedereen die zijn of haar auto onderdelen nodig heeft

Prettig

Slechte service. Zelf opdraaien voor verzendkosten

Artikel gekocht, snel bezorgd maar was kapot. Terug gestuurd maar de verzendkosten zijn voor mijn eigen rekening ?????? Slechte service. Vandaar 1 ster

Snelle bezorging.

Dit was mijn eerste ervaring met deze site waarvan ik een link kreeg van de garage waar ik op dat moment net een andere auto had gekocht. Helaas was het klepje van tankdop kapot dus goedkoopste oplossing was een tankdop met slotje. Ik had die dus snel nodig. En werd snel geleverd via deze site. Dus dit was een goede eerste ervaring.

Volledige slechts bereikbaar.....

Volledige

Geen goeie ervaring

Geen goeie ervaring

Bestelde onderdelen waren perfect en snel geleverd

Alles goed afgehandeld

Snelle service en niet duur. Volgende week weer!

Het juiste is op tijd geleverd

Ik heb gebruik gemaakt van kenteken check om juiste ruitenwissers te selecteren.

Snel en goedkoop

Goeie spullen,goeie prijs

Snelle levering je kunt er bij op wachten!

zo als het hoort

Prima product

Levering snel en corect

Service

Geweldig service en prijsklasse. Ik raad het zeker aan.

Top toko

Uitlaat besteld conform kenteken. Bleek toch niet de juiste. Zonder morren kunnen retourneren en snel geld terug. Nieuwe en juiste uitlaat wederom in high speed geleverd. Een fantastische eerste ervaring met dit bedrijf.

Heel slechte ervaring

Mijn bestelling van 3 november non niet gekregen. Iedere dag via track en trace boodschap dat mijn bestelling zal tussen 18 tot 22 uur geleverd worden en dan s'avonds krijg ik boodschap dat "pakket niet aangekomen"! Na paar email wisseling met klantenservice vandaag email gekregen: "We hebben het vermoeden dat uw pakket vermist is geraakt tijdens transport. en We kunnen voor u een nieuwe bestelling opsturen alleen zal dit naar verwachting dinsdag of woensdag geleverd worden. Zou u dit willen?" Dit vind heel erg.

Goede nazorg

Een deel van mijn bestelling was in het systeem zoek geraakt. Dit is keurig opgelost.

Hulpvaardig en attent

Goede communicatie en service