Correcte afhandeling van retourzending
Helaas paste de bestelde tankdop niet maar de afhandeling verliep prima. Ik had snel mijn geld terug.
Accu besteld, na ontvangst ingebouwd en auto start weer perfect. Dus over het bestelde tevreden. Enige nadeel, ik heb besteld op een vrijdagmiddag en besteld voor 23:59 uur zou de volgende dag levering zijn. Dit is helaas pas dinsdag geworden. Niet handig, je besteld onderdelen omdat je deze nodig bent.
Goede website, prima en makkelijk bestellen, goede prijs/kwaliteit verhouding. goed verpakt en prima afgeleverd.
Ik bestelde twee schokdempers. Ze werden zelfs eerder geleverd dan in de mail stond. Er werd duidelijk gecommuniceerd wanneer ze aankwamen. Heel prettig
Mooi op tijd geleverd
Supergoed alles, ben heel tevreden
Correcte afhandeling bij afwijkingen
Had een kabelset besteld en bleek dat er geen module bij zat..ik moest m maar terug sturen ipv een module te leveren..toen maar rechtstreeks naar fabriek gebelt en gratis en zonder gezeur meteen dag erna geleverd! Dit hadden jullie ook kunnen doen!
Beste heer/mevrouw, Dit is heel vervelend! Wij hebben namelijk zelf te horen gekregen dat de gehele set retour moest sturen! Misschien heeft een andere persoon anders besloten dan met de persoon die wij hebben gesproken. Het is fijn dat het nu wel opgelost is! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Goed aanbod, kwalitatief goed materiaal en snel thuis geleverd
Makkelijk te vinden wat ik zocht, duidelijke omschrijving en snelle levering.
Reflector rechtsonder in de achterbumper van onze Vito was door een kleine aanrijding gebroken. MijnAutoOnderdelen.nl had de perfecte vervanging op voorraad en die was ook makkelijk via de website te vinden. Verpakking en verzending was prima in orde.
Bij bestelling op kenteken, direct de juiste onderdelen. Snelle bezorging en alles perfect passend.
Zelfs nadat ik zelf verkeerde product besteld had kon dit terug gestuurd worden en werd geld terug gestort. Vervolgens juiste product opnieuw in webshop besteld.
Ik vind dat de bestelling er erg snel was en het product goed omschreven is
Snelle bezorging Gunstige prijs Merk product
Ik had per abuis de verkeerde ruitenwissers besteld. Binnen een paar dagen omgewisseld.
Ruitenwissers zijn er in veel soorten en maten. Op deze website kom je iets makkelijker bij de goede uit
Fijne overzichtelijke site, juiste product snel gevonden. Pakket was 2 dagen later in huis, en de verwachting van het product was zoals gehoopt.
Fijne site met duidelijke informatie. Levering zoals afgesproken en op tijd. Aanbevolen!.
De Bosh ruitenwissers waren beste uit de test, voordelig en snel geleverd. Top,
Snelle bezorging. Goed verpakt. Goede artikelen.