Het ophaalpunt is wel wat lastig te vinden. Verder: precies het afgesproken product dat ik zocht.
goed tevreden
Na nummer bord ingevoerd te hebben kon ik snel de "juiste "ruitenwisser bestellen. Perfect volgende dag in huis. Helaas het is een niet passende ruitenwisser set.
Beste klant, Dit is heel spijtig dat u de verkeerde onderdelen heeft ontvangen. Het kenteken is een hulpmiddel in het zoeken naar onderdelen. De omschrijvingen en de afbeeldingen bij het onderdeel geven aan of het daadwerkelijk gaat passen. Als iets niet goed is, dan kunt u onze retour procedure vinden op de website. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Vóór bestelling van een koplamp voor mijn Mondeo, even voor de zekerheid geïnformeerd of het afdekkapje erbij zit. Via de chatfunctie op de website werd dit meteen bevestigd; de afdekkap zit erbij. De koplamp is keurig op tijd geleverd, echter ZONDER afdekkapje. Dus maar even gemaild met de klantenservice, waarom men op voorhand aangeeft dat de afdekkap erbij zit, maar achteraf niet. Is deze misschien verloren? En deze dus zsm nagestuurd kan worden. Hierop reageert met: "Beste, ik heb het nagevraagd voor u bij de leverancier maar dit word zonder afdekkap geleverd. Met vriendelijke groet, Ali" Helaas wordt er geen oplossing geboden, en zelfs helemaal voorbij gegaan aan het feit dat men niet levert wat men belooft. Toen maar gebeld. Blijkt dat 'de leverancier' geen losse kapjes levert. Is dat nu de waarheid, of wordt hierop ook maar weer lukraak geantwoord?? Stuur maar terug als je niet tevreden bent, wordt er dan gezegd.... Kortom; zeer slechte service!!!
Beste klant, Dit is heel spijtig dat dit niet naar wens is verlopen! Bij de meeste koplampen worden de afdekkapjes erbij geleverd bij de koplamp. Het komt zelden voor dat dit er niet bij zit. We willen dit nog een keer voor u onderzoeken of dit ook daadwerkelijk het geval is. Heeft u voor ons een ordernummer? U kunt op dit bericht reageren! Als dit ook daadwerkelijk het geval is, dan kunt u hiervoor een retour aan vraag doen om het te retourneren naar ons. Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Communicatie is een drama. Onderdelen welke op de site staan zijn niet leverbaar. Krijg ik duurdere aangeboden. Ik maak daarover afspraken met de klantenservice en de volgende dag krijg ik een mail dat mijn hele order geannuleerd is. Inmiddels heb ik 21 mails en drie keer gebeld en het is nog niet in orde. Betalen moet direct maar geld retour storten duurt tien dagen. Alles werkt langs elkaar heen Niet aan beginnen zou ik zeggen.
Beste klant, Dit is heel spijtig. We hebben de communicatie erbij gepakt en we zien dat een collega met u bezig is en gelijk actie onderneemt en het probleem oplost als er iets aan de hand is. Het geld terug storten duurt geen 10 dagen. De terug betaling zal binnen 10 dagen verwerkt worden. Excuses dat u het anders ervaren heeft! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Werd de volgende dag al.gelevert
Zie 1e zin
Parket kwijt geen normale oplossing en niet terug reageren
Beste klant, Dit is heel spijtig dat er nog geen oplossing is! Kunt u op dit bericht reageren met uw ordernummer zodat we dit kunnen onderzoeken voor u? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ik heb een accu op dinsdag eind van de middag besteld. Deze zou woensdag bezorgd worden. Mooi! Dat wat immers ook de reden dat ik de accu hier heb besteld. Woensdag zou deze ‘Savonds geleverd worden maar geen bezorger gekomen. Naar veel bellen en mailen heb ik de accu pas 7 dagen later bezorgd gekregen.
Beste klant, Dit is heel spijtig dat de verwachte levering niet is gehaald. We zijn helaas afhankelijk van de vervoerders. We merken dat ze het weer moeilijk beginnen te krijgen. Iedereen doet zijn uiterste best! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
goede ervaring ,voor herhaling vatbaar
Snelle levering. Verpakt naar behoren. Product zoals omschreven. Prima Prijs
Alles ging prima (bestellen/aanmelden DHL) maar heb nog niks ontvangen. Bestelling is al een maand geleden gedaan.
Vlotte levering, hele scherpe prijs. Als je het niet vertrouwd; betaal dan achteraf mensen; problem solved ;)
Snel geregeld
Terugsturen van verkeerd product ging prima
Zoals je het verwacht
Ook retour snel en goed afgehandeld. Binnen 48 uur geld teruggestort.
Snelle terugbetaling na retourzending van verkeerd bestelde onderdelen
Ik had iets besteld, wat helaas stuk binnen was gekomen. Binnen een week heb ik een nieuwe ontvangen!
Autodok heeft me een verkeerde condensor verstuurd. Dut heeft me extra geld en tijd gekost. Condensor wil ik u terug sturen Al 6 weken kreeg ik telkens te horen dat ik een verkeerde formulier heb gestuurd. Er wordt gevraagt naar kolometerstand? Al dat onzien. Ik verzoek terugname van condensor en mij geleden schade. Die u al gekeegen heeft.
Beste klant, Wij zijn niet van Autodoc maar van Mijnautoonderdelen.nl Met vriendelijke groet, Klantenservice
makkelijk kunnen vinden, snel besteld, volgende dag in huis
Geode service en kwaliteit en snelle bezorging
Snelle levering!
een achterbumper besteld bij jullie en niet geleverd maar wel betaald een echte schande
Beste klant, Volgens de vervoerder is dit afgeleverd en dit is bij u gemeld. Er is nog een onderzoek gaande! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Twee koplampen bestelt een er van was defect waarschijnlijk door pakketdienst even gemailt en is netjes opgelost top