Erg frustrerend dat de website aangeeft dat een artikel op voorraad is, terwijl dat niet het geval is. Nadat de order geplaatst en betaald is wordt er gekeken naar de voorraad. Een bevestiging van 'volgende dag bezorging' kan dan zomaar veranderen in een andere datum. Of zoals een medewerker me schrijft: 'Helaas kunnen verwachte leveringen vertraagd worden en dat word pas bekend als we de order in behandeling nemen bij de voorraad locatie'. Lastig werken zo, zeker als je uit het buitenland bestelt.
Geachte klant, Wij zijn een Nederlands bedrijf en sturen vanuit Nederland. Inderdaad is het weleens mogelijk dat een zending vertraagd wordt. Helaas kunnen dit verschillende redenen hebben. Uiteindelijk worden de zendingen vervoerd door derden. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnAutoOnderdelen.nl
Het bestelde was goed, zelfs merk. En binnen een dag bezorgd
Ik vind alleen jammer dat het 1 pot nat is met Auto Doc en autoonderdelen 24 Waarom zo veel websits ???
We hebben twee ruitenwissres besteld en die waren de volgende dag al binnen. Goed merk, goedkoop en zeer snel geleverd dus. Prima dus.
Makkelijk en snel
Het onderdeel was makkelijk te bestellen en snel geleverd.
De levertijd vermeldt op de website wordt niet gehaald. Daar komt men pas achter na 4 dagen. Erg teleurstellend.
Geachte klant, Spijtig om te horen dat de bestelling niet naar wens is gelopen. Wij hanteren verwachten levertijden op onze website. Dit biedt ten alle tijden geen garantie aangezien de zendingen nog vervoerd moeten worden door derden. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snel en goed
Ik ben zeer Tevreden.
Ik heb een product gekocht door advies van jullie medewerker. Vervolgens was het product niet goed, en was het retourkoste nog duurder dan het product zelf. Ik heb het product bij mij laten liggen, en ik weet niet wat ik ermee moet. Ik ga niemand jullie zaak aanbevelen.
Geachte klant, Uiteraard mag het product kosteloos retourneren als u advies heeft gekregen vanuit onze klantenservice. Mogen wij uw retournummer zodat wij dit verder kunnen afhandelen? Met vriendelijke groet, Klantenservice
via mijn auto-onderdelen een bagage net voor bmwe46 touring besteld. product klopt met de beschrijving en ziet er goed uit. ook de bezorging was snel, zeer tevreden !
Snelle levering en prima product.
mooi snel geleverd en goede prijs
Goede service.
En snel geleverd. Prima dus.
Bestellen ging prima op de website. Prijs goed en ik had alles snel in huis.
ik heb wat besteld wat volgens de toepasbaarheid op mijn auto zal moeten passen maar het past niet. dan kan je het niet terug sturen. als je belt daarover dan wordt er gezegd dat de topasbaarheid niet belangrijk is en dat er alleen wordt gekeken naar de titel van de advertentie. en ze doen niks om je tegemoet te komen
Op basis van het ingevoerde kenteken toont de site van MijnAutoOnderdelen.nl de producten die bij je auto passen, althans dat wordt zo weergegeven. In de praktijk klopt dit kennelijk niet altijd en daarvoor wordt je als klant niet gewaarschuwd op de website voordat je op het punt staat om het product te bestellen. Ik heb hiervoor contact opgenomen met de klantenservice. In het eerste gesprek werd de chat gewoon afgesloten terwijl ik nog vragen had. En bij het tweede gesprek werd ik echt op een zeer onvriendelijke manier te woord gestaan en erop gewezen dat ik zelf beter onderzoek had moeten doen naar het betreffende product, met andere woorden: dat het toch degelijk mijn eigen fout is dat ik het product heb besteld. De retourkosten zijn daarom voor de klant. De communicatie met de klantenservice is waardeloos. Ze staan ook niet open voor feedback want als reactie krijg je: 'dat mag u vinden'.
Snelle levering. De omschrijving en documentatie op de site hielpen voldoende om het juiste type te kiezen.
Eenvoudig uit te zoeken op de website.
Ruitenwissers besteld. Via kenteken het type gekozen, maar bleek toch de verkeerde sluiting te zijn. Daarom weer retour moeten sturen en versie met de juiste aansluiting besteld. Hierdoor de retourkosten en opnieuw verzendkosten extra moeten betalen.
Goede producten voor een goede prijs. Snelle levering.
Keurig verpakt, snel geleverd