Alles in orde en op tijd geleverd!
Besteld via een zeer duidelijke side een week er na keurig verpakt met bezorgdienst bezorgd
Nog elke avond blij met het heerlijke wollen dekbed. Zo blij dat ik tot aankoop ben overgegaan en prima levering
vanaf het begin van de bestelling online, tot de aflevering een duidelijke protocol. De bestelling op tijd afgeleverd.
Heerlijk warm dekbed, en vlot geleverd.
Goeie duidelijke site, met duidelijke product info. Product voldoet volledig aan de verwachtingen.
Twijfelde of ik het Texeler Puur Natuur dekbed terug zou sturen want daaronder slapen is echt Veel te Luxe. Zo heerlijk, zo warm zonder te transpireren want wol ademt, als je goed luistert, snurkt het zelfs een beetje van het ademen. Het is echt pure luxe. Ik ben de Texelse schaapjes dan ook heel dankbaar dat ze zomers hun wollen jasjes aan ons geven zodat wij kunnen genieten van pure luxe dekbedden. Heel blij mee en Rien heeft me heel goed geadviseerd zodat ikzelf een goede keuze kon maken.
Dat is heel lief en heel fijn om te horen Jeannette, dankjewel! MvG Rien Stierman
Zeer snelle nette en betrouwbare service. Super klantgericht. Producten (wollen dekbedden ... uiteraard) zijn volkomen naar wens. Prijs kwaliteit helemaal in verhouding.
Het is een correcte en betrouwbare site/ winkel. Goede en snelle afhandeling.
Overzichtelijke website, betaalbare en goed dekbed. Ik slaap perfect onder deze wol.
Duidelijke website. Goede service en snelle levering. Jammer dat jullie gebruik maken van DPD levering. Daar ging de levering dan ook fout. Uiteindelijk opgelost. Zeer correcte en vriendelijke klantenservice.
Beste Regina, het atelier kiest voor DPD, daar hebben wij geen invloed op. Dank voor de positieve reactie! Hartelijke groet, Rien Stierman
Ik liep binnen en na 15 minuten was het product klaar voor shipping. Twee dagen later kon ik van de duvet genieten.
Dank voor de positieve reactie, Hélène! Hartelijke groet, Rien Stierman
snelle levering, goed verzonden en prima aangekomen. Prima dekbed en voldoet aan de verwachtingen.
Ik had een dekbed besteld maar wilde bij nader inzien toch een ander soort - een hoogzomerdekbed. En dat werd heel snel geregeld. Ik kon mijn eerste bestelling per omgaande terugsturen en binnen 2 werkdagen was de nieuwe bestelling ook bezorgd.
Website duidelijk, prima levering alles bijeen geen klachten
Goede producten, top service!
Prima site met duidelijke keuzes. Snelle afhandeling en levering.
De wollen dekbedden zijn picobello! In de "winkel" ook prima voorgelicht en geholpen. Alleen het gedoe er omheen....in de zin van tig mails ivm wanneer bezorgen en waar de dekbedden "ergens" zijn.... Helemaal onnodig. Bezorging duurde ook langer dan beloofd.
Beste Marijke, Omdat de bezorging enige vertraging ondervond, meenden we er goed aan te doen dit zorgvuldig te communiceren middels e-mail. Ik begrijp dat het iets minder intensief had gekund. Aanwijzingen genoteerd, hartelijk dank voor de feedback! Rien Stierman
Zomer dekbed besteld, sneller geleverd dan op de website vermeld stond! Het slaapt heerlijk onder dit dekbed.
Dank voor uw positieve bericht. Op de site zetten wij de maximaal te verwachten levertijd. Meestal gaat het inderdaad sneller. Al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat het ook wel eens langer duurt. Uiteindelijk blijft het allemaal mensenwerk ;-) Hartelijke groet, Rien Stierman
Op mijn vraag (mail) hebben jullie super snel gereageerd. Waarna ook mijn bestelling ook snel was verwerkt en verzonden. Dank daarvoor
Via google bij dit bedrijf terechtgekomen. Prima en snelle levering. En een heerlijk wollen dekbed voor een prima prijs.
Mijn bestelling was verkeerd bezorgd, (foutje van de bezorgdienst) na een mailtje gestuurd te hebben werd er gelijk actie ondernomen. Het is prima in orde gekomen, met dank aan Francien. Op email wordt snel gereageerd. De merino onderdeken bevalt zeer goed. Lekker dik en zacht.
Mijn vraag per e-mail werkt snel en secuur beantwoordt!
Snelle levering van een verrukkelijk en goéd produkt
Wij bestelden ons wollen dekbed voor onze zelfgebouwde “tinyhouseonwheels” waarmee we momenteel over de wereld reizen. Het bevalt heel goed om onder deze fijne en natuurlijke materialen te slapen 😌🙏🏽 Groetjes van sparkly.vanlife