Goede producten, top service!
Prima site met duidelijke keuzes. Snelle afhandeling en levering.
De wollen dekbedden zijn picobello! In de "winkel" ook prima voorgelicht en geholpen. Alleen het gedoe er omheen....in de zin van tig mails ivm wanneer bezorgen en waar de dekbedden "ergens" zijn.... Helemaal onnodig. Bezorging duurde ook langer dan beloofd.
Beste Marijke, Omdat de bezorging enige vertraging ondervond, meenden we er goed aan te doen dit zorgvuldig te communiceren middels e-mail. Ik begrijp dat het iets minder intensief had gekund. Aanwijzingen genoteerd, hartelijk dank voor de feedback! Rien Stierman
Zomer dekbed besteld, sneller geleverd dan op de website vermeld stond! Het slaapt heerlijk onder dit dekbed.
Dank voor uw positieve bericht. Op de site zetten wij de maximaal te verwachten levertijd. Meestal gaat het inderdaad sneller. Al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat het ook wel eens langer duurt. Uiteindelijk blijft het allemaal mensenwerk ;-) Hartelijke groet, Rien Stierman
Op mijn vraag (mail) hebben jullie super snel gereageerd. Waarna ook mijn bestelling ook snel was verwerkt en verzonden. Dank daarvoor
Via google bij dit bedrijf terechtgekomen. Prima en snelle levering. En een heerlijk wollen dekbed voor een prima prijs.
Mijn bestelling was verkeerd bezorgd, (foutje van de bezorgdienst) na een mailtje gestuurd te hebben werd er gelijk actie ondernomen. Het is prima in orde gekomen, met dank aan Francien. Op email wordt snel gereageerd. De merino onderdeken bevalt zeer goed. Lekker dik en zacht.
Mijn vraag per e-mail werkt snel en secuur beantwoordt!
Snelle levering van een verrukkelijk en goéd produkt
Wij bestelden ons wollen dekbed voor onze zelfgebouwde “tinyhouseonwheels” waarmee we momenteel over de wereld reizen. Het bevalt heel goed om onder deze fijne en natuurlijke materialen te slapen 😌🙏🏽 Groetjes van sparkly.vanlife
Ik had een vraag over dekbed voor mijn schoonmoeder, en werd heel goed op weg geholpen wat voor haar het beste zou zijn.
Snelle en persoonlijke service, goede producten, denken graag mee.
Service zoals service moet zijn. Geen loze woorden, geen poeha. Uitstekend product. De bezorging verliep ietwat hobbelig, maar dankzij jullie interventie richting bezorgdienst werd dat goed en snel opgelost.
Duidelijk advies gekregen, waarbij een voordeliger dekbed als meer geschikt voor mij werd aangeraden en dat uiteindelijk ook echt het geval bleek te zijn. Ook nog eens sneller geleverd dan beloofd, dus positieve ervaring.
4.5 sterren
Wij waren op zoek naar wollen dekbedden en zijn daarvoor naar de winkel geweest. daar zijn we heel netjes geholpen en geslaagd voor een maatwerk dekbed. veel verstand van zaken!! Toen we later een dekbed voor onze zoon terugstuurden omdat deze toch te warm bleek na 1 nacht proberen was dit geen probleem en heel vlot geregeld met 1 mailtje. Hier mogen andere zaken een voorbeeld aan nemen!
Wat een heerlijk dekbed. Superkwaliteit en zo lekker warm. Snelle levering , keurig verpakt!!
Pluspunten
Alles klant vriendelijk service gericht en goede produkcten
VerbeterpuntenWeet ik nu niet
Pluspunten
Mooie, warme dekbedden Snelle levering.
Pluspunten
heel duidelijke website en ook supersnelle levering
Pluspunten
Snelle levering duidelijke site
Pluspunten
Is goed te bereiken en zijn zeer correct in de communicatie
Pluspunten
Snel geleverd kwaliteitsproduct.
VerbeterpuntenWellicht de prijs.
Pluspunten
Goede spullen, snel geleverd, goede alternatieven