Pluspunten
Ze leveren snel en hebben duidelijke informatie op de site staan.
Pluspunten
Goede produkten, snelle levering .
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Super we kwamen op goed geluk langs voor een wollen dekbed en konden toch meteen worden geholpen uiterst vriendelijk en behulpzaam. En er was toevallig zo’n mooi lamswollen dekbed 4 seizoenen na 3 nachtjes slapen heerlijk zacht en comfortabel en niet zwaar! Dus ziek je iets anders dan dons het ademt en vielt heerlijk!
Pluspunten
professioneel snel en op tijd behandelde bestellingen redelijke in prijzen
Pluspunten
Goede overzichtelijke website, prima prijzen en snelle levering.
Pluspunten
Goed product, goede informatie, snelle bezorging
Pluspunten
Dekbed op tijd geleverd. Netjes verpakt! Goede informatie over produkt en herkomst ervan. Fantastisch om onder te slapen
Pluspunten
Deugdelijk bedrijf, open communicatie, zeer vertrouwenswaardig en mooie producten:)
Pluspunten
prima service, snel antwoord op mijn vragen per mail, snel verzonden
Pluspunten
prima aanbod
Verbeterpuntensneller leveren
Pluspunten
Telefonisch advies. Telefoontje toen ik (per ongeluk) toch de verkeerde maat bestelde.
Pluspunten
snelle en nette levering
Pluspunten
Vriendelijk, snel, accuraat. Kom daar tegenwoordig nog eens om. Complimenten.
U doet ons blozen! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
snelle afhandeling
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunt goed is goed houden zo!!!
Pluspunten
Heel klant vriendelijk. Ik had per ongeluk 1 dekbed besteld terwijl ik er twee moest hebben. De dag erop de tweede besteld en toen kreeg ik alsnog een gratis kussen omdat het een actie was bij twee dekbedden.
Pluspunten
Een zeer goede service, en goede feedback.
Pluspunten
de bestelling was er echt snel en het dekbed is echt super warm ik ben er heel blij mee
Pluspunten
Snelle levering prima
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website, gespecialiseerd en daardoor een beter overzicht en makkelijkere vergelijking van de mogelijkheden.
Pluspunten
Snelle levering. Goed product.