Sendra laarzen besteld, er stond van een laars de schubben omhoog, naar de winkel gereden om te ruilen. Was geen enkel probleem, geholpen door een heel vriendelijke dame. Mijn man is heel blij met zijn Sendra boots.
Snelle levering. Goede service. Retoursetiket werd mij zsm gemaild.
Besteld en snel geleverd. Goede afhandeling
De foto op internet was duidelijk. Echter werden donkere exemplaren toegezonden Na contact bleken die niet meer geleverd te worden Later bleek dat de laarzen die ik had gekregen de 10 euro goedkopere versie te zijn Ik zag het aan het leerlabeltje wat aan de rits zat. Ik had ze toen al een keer aangehad en terugsturen geen optie meer.
Beste Leon, Dit model is er in twee kleuren de nubuck variant en glad leren variant, daar zit inderdaad een prijsverschil van 10€. We zien dat de juiste laarzen zijn verstuurd, echter kan het zijn nubuck de ene keer iets donkerder zijn opgepoetst dan de andere keer. Ik kan hier geen verdere communicatie van vinden in de mail dat je niet tevreden was. Uiteraard mag je nieuwe collectie items kosteloos retour sturen. Wanneer ze gedragen zijn kan dat helaas niet. Mocht je twijfelen over of je de juiste hebt ontvangen dan stuur even een foto en kunnen we uitleggen wat we bedoelen. Alvast fijne dag! Team Boeties.nl
Omdat ik een duur paar laarzen kocht, wilde ik toch graag een maatadvies ivm de puntneuzen. Prima reactie, en advies wat eventueel terugsturen onnodig maakt.
Mooie laarzen, netjes ingepakt en op tijd
Erg mooie producten, goede prijs-kwaliteitverhouding en super snel verzonden/geleverd. Zeker aan te bevelen!
Zeer mooie laarzen. Hele goede service en snel in huis.
was blij verrast door het gratis meesturen van een spuitbus bescherming.
Laarzen mooi verpakt , met aanpaszakjes , en onderhoudsspray. Meer dan verwacht . En als kers op de taart hele mooie laarzen . Zaten direct goed . Heb wel laarzenknecht aangeschaft om ze ook weer uit te krijgen .
Netjes geholpen , net bedrijf, zou ik zeker terug gaan
Hele leuke aparte laarzen en goeie aanbiedingen in de sale. Snelle verzending
Prachtige laarzen! Gratis verzorgingsspray. Snel geleverd. Heel erg fijn allemaal.
Laarzen worden snel geleverd, zijn zoals de foto's en prima kwaliteit.
Mooie laarzen besteld voor mijn man. Deze werden op tijd geleverd. Ik zou alleen wel meer andere merken dan alleen Ariat willen zien op het gebied van westernrijlaarzen (denk aan Justin Boots). Ariat heeft voor mijzelf niet de juiste pasvorm (te smal voor hoge wreef, brede voet).
Ik bestelde onlangs 3 paar laarzen. Wel even zoeken naar de juiste maat . Voor de rest heb ik alles in goede orde ontvangen. De laarzen werden snel opgestuurd. Ben je op zoek naar een paar boeties. Dan is deze shop zeker een aanrader.
Wat problemen met verkeerde verwerking van Riverty. Hier samen uitgekomen, heel fijn. En daarnaast ook Fantastische laarzen te verkrijgen van goede kwaliteit!
Super blij met mijn aankoop en goeie service van boeties! Lopen lekker en confoftabel en ben veel complimenten van andere gehad over de cowboyboots. Zou zeker weer hier bestellen voor mezelf of mijn kids.
Ik bestel laarzen voor me dochter ze zien er super mooi uit dan zit er ook een spray bij gewoon een top service vind ik dat. ze gaat ze binnenkort dragen voor een bruiloft! Dankjewel voor de prachtige laarzen ik zal vlgd keer weer bij jullie bestellen!
Ik koop hier altijd mijn Sendra laarzen. Altijd perfect en snel geleverd. Bij een vraag super geholpen via whats app.
Erg vriendelijke bediening.
Super leuke laarsje en mooie kwaliteit. Echte aanrader!
Helemaal hip met de laarsjes van boeties, snel geleverd en leuk ingepakt! Super enthousiast wordt ik altijd van jullie pakketjes. De kinderen krijgen altijd veel complimenten over hun laarzen! Stylt iedere outfit af! Te gek!
Snelle levering juiste informatie. Mooi product.
Prachtige laarzen en een hele goeie service en optijd binnen