Pluspunten
Leuke site Enorm snelle levering - TOP! Goed en makkelijk te vinden op google
Verbeterpunten/
Pluspunten
Ze verkopen leuke producten en snelle en goede service
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Prima site, goede afbeelding, snelle afhandeling!
Pluspunten
een vlotte service / de bestelling was vlug ter plaatse
Verbeterpuntende koerier was zéér gehaast, je hebt bijna geen tijd om naar de voordeur te lopen.
Pluspunten
Snelle levering veel informatie over het product op de site
VerbeterpuntenBeschermspray bij het product teverkopen , dat je in een oogopslag kan zien of je maat er is.
Pluspunten
Zeer snelle levering met een persoonlijk tintje en goede tip. Wordt erg gewaardeerd!
VerbeterpuntenAbsoluut geen
Pluspunten
geweldige site,waar je super aparte laarzen kunt kopen! soms ook nog voor een leuk prijsje snelle en correcte bezorging. ook via demail een snelle reactie op een vraag. voor mij echt een dikke 10 voor boeties.nl
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supermooi en origineel! Prijs/kwaliteit zeer goed! Ultrasnelle en degelijke service!
Pluspunten
Overzichtelijke site, kwalitatief hoogstaande producten, snelle levering,klant vriendelijke houding.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Leuke kleurrijke opvallende en overzichtelijk site Gezocht op google naar specifiek sandaaltje en al snel kwam ik zo bij boeties terecht. Bestel schoene niet snel online ivm oa pasvorm deze waren de moeite waard en heb boeties site toegevoegd aan m'n favorieten!!
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Overzichtelijke webshop, snelle levering. Helemaal top!
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering; de persoonlijke aanpak en handgeschreven notities bij elke levering.
VerbeterpuntenMomenteel geen.
Pluspunten
Super laarzen. Ze zitten heerlijk; heb ze gelijk aan gehad met ons familie stedentripje naar Den Haag. Kon er de hele dag prima op lopen! Plus: mooi, goede kwaliteit, super service en advies aan de telefoon, snelle levering. Al met al dus een zeer tevreden klant! Zal iedereen die informeert hoe ik aan die mooie laarzen kom naar jullie verwijzen!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en fantastische laars!!! Ben er erg blij mee!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
duidelijke website uitstekende service snelle levering fijne attentie voor mijn dochter
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Supersnelle levering van een kwaliteitslaarsje. Boeties is een nieuwe aanwinst in mijn favorieten!
VerbeterpuntenLang nagedacht want ik ben niet zo van "niets", maar ik kon echt niets bedenken; dus; NIETS...
Pluspunten
Zeer positief verrast door de snelle levering (binnen 1 uur na bestelling werd de verzending al bevestigd!). Bovendien goed verpakt. De laarzen zijn prachtig.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer snelle levering. Levering op ander adres is mogelijk. Keurig telefonisch te woord gestaan en daarbij ook profesioneel en efficiënt opgetreden.
Pluspunten
Zeer snelle service. De kleur en model komt perfect overeen met de foto van de webshop.
Pluspunten
Supersnelle, nette levering!!!
Pluspunten
Snelle levering. Producten worden d.m.v foto's goed weergegeven. Exclusief assortiment. Website gebruiksvriendelijk.
VerbeterpuntenEvt. foto's van modellen die de schoenen showen.
Pluspunten
Overzichtelijke website Snelle service Leuk cadeau
VerbeterpuntenUitbreiding collectie