Snelle levering, blij met mijn mooie laarzen

Snel geleverd, mooie laarzen in een mooie doos. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Kwam overeen met de foto's van de website.

Super service!

Prachtige schoenen..dochter blij!

Snelle service &

goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Goede levering en kwalitatief mooie producten!

Goede levering en kwalitatief mooie producten!

Helemaal goed!

Prima! Kwaliteit laarzen is too. Advies over de maat was goed. Contact achteraf over wijze van onderhoud was ook goed. Aanrader om hier je prachtige boots te kopen!

Perfect en mooie laarzen

Prima, snelle service, mooie laarzen en zitten heerlijk.

Uitstekend!

Na mijn bestelling geplaatst te hebben, ontving ik mijn Sendra-laarzen keurig binnen 2 dagen. Bestellen, afhandeling (incl. betaling) liepen allemaal heel soepel. Ben zeer tevreden.

Erg fijne webwinkel, goede prijs ook

Als ik kan koop ik hier mijn favoriete merk omdat ze niet alleen snel naar ook goedkoop zijn. Ruilen geen probleem. Helemaal top gewoon.

Prettig ervaren.

Snelle levering, snelle reactie terug via email, er word gedacht in oplossingen TOP!

prima, zoals het moet!!

ik had besteld, maar ze waren precies een maat te groot, dus bestelde ik een maat kleiner, en de andere stuurde ik terug, en werden correct terugbetaald!!!

Supergave boots

Fijne winkel, mooie producten, snelle verzending, gratis retouren. Echt een aanrader!

Mooi product goede levering

Hele fijne en snelle service

Snelle levering en uitstekende service!

Een goede ervaring ook van vorige keer

prachtige laarzen, snel bezorgd

Mooie laarzen, goede pasvorm, glij zonder problemen (en het meegeleverde glijsokje) zo de laars in. Heb daar elders veel problemen mee gehad. Redelijk snelle levering.

Super laarsjes, snelle levering

Dag na bestelling al geleverd. Hele mooie laarsjes.

Snelle service, product ziet eruit en voldoet zoals omschreven! Fijne prijs in de uitverkoop.

Fantastische service

Zeer goed geholpen met de vragen die ik had. Perfecte laarzen, super blij mee!

`Super

Fijne website, kwalitatief goede producten, product zoals omschreven, snelle levering

Super en een snelle levering.!

Ik kom zeker terug als ik nieuwe laarzen nodig heb.!

Supertof die boots

Dochter is er blij mee en moeder.apetrots. eindelijk superstoere cowboylaarzen voor mij dochter.

Inlopen ervaring

Bestelling ging prima. Maar inlopen wat minder alle beide hakken open liggen. Nog steeds de schoenen niet weer aan gehad.

Geweldige kwaliteit en pasvorm

Ik heb een hoge wreef en brede voeten. Ze zitten als gegoten. 1 paar La Pintura Madrid Biker suede motor boots en 1 paar La Pinture floor.

Alles was perfect

perfect

snelle service, mooi verpakt, goed verzorgd