Super gave laarzen en lekker snel in huis
Goeie prosucten, sneller levering en goede hilp vanuit klantenservice bij vragen
Jammer dat men het wel okay vind als je al klant € 800 uit zet voor laarzen, maar dat ze niet bereid zijn om te 'ruilen'... voor de rest prima hoor, vlotte reactie op mijn vraag, de bestelde laarzen voldoen aan de verwachting!
Hoi Tonny, Dank voor je bestelling en feedback. We zien een order van 450€ waarvan een paar behouden is. Leuk om te zien dat je bent geslaagd! We crediteren eigenlijk altijd de laarzen bij een retour en als je iets anders wilt dan kun je daarvoor een nieuwe bestelling plaatsen met bvb After Pay. Dan hoef je het niet voor te financieren zelf en hebben wij een goede order flow. Het wordt namelijk heel ingewikkeld als mensen omruilen voor een ander artikel en moet een bijbetaling komen of een gedeeltelijke terugbetaling. Daarnaast is alles geautomatiseerd wat betreft het magazijn en orders waarvoor iets omruilen handmatig voor fouten zou zorgen. Hopende het zo goed uitgelegd te hebben. Fijne dag! Team Boeties.nl
Snelle levering, mooie laarzen!
Snelle levering, prachtige laarzen van zeer goede kwaliteit.
goede kwaliteit, snelle levering
Gekocht voor mn dochter haar bday, iedereen die ze zag was helemaal in love! Goeie stevige laarzen, kind is er blij mee!
Ik heb een aankoop gedaan van witte cowboylaarzen en ze zijn geweldig! Ik wilde deze graag hebben maar waren overal uitverkocht behalve op boeties.nl. Snel geleverd en goed ingepakt!
De kinderlaarsjes zijn super mooi met de hand gemaakt helemaal van leer ja staat zo super mooi bij me dochter
Beetje jammer
Veel keuze en snelle goede service. Doet wat ze beloven. Zijn zeer correct!
Fijne winkel met enorm aanbod. Super vlotte bezorging en retour sturen is eenvoudig.
Bestelling snel in huis super geregeld
bestelling vlot in huis. prachtige laarzen!!!!
Fijne winkel met mooie laarzen. Goede service.
Mooie laarzen, goede kwaliteit en snel geleverd!
Goed advies, top laarzen en snelle levering.
Leuke laarzen en snel geleverd
Mijn ervaring is. Ik had 2 paar laarsen besteld. Maat 40 en 41. Maat 40 is goed. Dus bestel ik alleen nog maar maat 40 of er moet wat aan de hand wezen. Bv. Ik raad je raad je aan om een maatje kleiner te nemen.
Een goede en vlotte levering
Super voor al mijn laarzen
Leuke en gemakkelijke laarzen
Goed snel en netjes verzonden Er zat zelfs een soort voet zakje bij voor als je moeilijk je laars in kom, wist niet dat dit bestond.
Erg goede service, denken met je mee...doen net dat beetje extra om de klant tegemoet te komen... Erg tevreden!