Mooie Sendra laarzen besteld. Snelle levering.
Super seller great boots fantastic transaction
Prachtige laarzen, snel en zonder problemen ontvangen
Prachtige laarzen uitgekozen, uit een bijzonder mooi en kleurrijk assortiment. Na de bestelling kwamen de laarzen heel snel. In een mooie verpakking met zorg ingepakt.
Mooie laars. Extra mooie kwaliteit. Moet wel ingelopen worden. Goed maat maat maar heel strak door het leder
Heel tevreden met snelle services en mooi prijsje voor de boots
Heel blij met mijn heel aparte laarzen van goede kwaliteit en snelle levering
Snelle service en mijn retour was iets te laat maar dat was geen probleem, snelle reactie op mijn mail!
Ik had wat extra vragen over mijn bestelling, super snel en vriendelijk antwoord elke keer. 2 paar besteld en zijn echt van zeer goede kwaliteit.Ze zitten echt perfect. En waren snel bezorgt.
Er ging wat mis met mijn bestelling en dat werd super goed en snel opgelost
Prima site voor laarzen. Had mailtje met vraag en gelijk een reactie. Laarzen snel binnen.
Ik heb bij Boeties al diverse laarzen gekocht. Ze zijn allemaal perfect. Ook als je twijfelt bij de kleur of maat ben je altijd welkom om te gaan passen.
Mijn bestelling werd snel Verzonden en de laarsjes zijn top!
Bestellen, achteraf betalen. Grote maten stoer en leuke modellen. Snel bezorgd.
mijn bestelling was in orde
Zeer vriendelijke receptioniste. Goed advies ,zeer behulpzaam
mooie laarzen hele goede service
Toppie
Ik ben heel tevreden met de laarzen die ik bij boeties.nl besteld heb. Zitten als gegoten en je voelt aan de stevigheid, pasvorm etc dat het kwaliteit is.
Mijn laarzen draag ik met veel plezier! Ze waren keurig verpakt en binnen twee dagen geleverd. Helemaal happy!
Mooie kwaliteit laarzen, goede en snelle service.
Fijne site om wat na te kijken , goede keuze en variabele laarzen