Ze zitten heerlijk
De laarzen waren snel binnen. 1 van de laarzen had een streep over de achterkant. Dit werd per omgaande opgelost en had de volgende dag nieuwe. Ook de afwikkeling met creditnota was goed geregeld
Snelle levering en prima retourneren
Ik had twee paar laarzen besteld. Een prachtig groen paar van Sendra met geborduurde bloemen erop. En een paar cowboylaarzen in de kleur real. Ook mooi maar toch niet zo passend bij mijn garderobe. Terugsturen was gemakkelijk!
Het is het geld meer dan waard! Super laarzen inmiddels 2 paar gekocht en erg blij mee:-)
Getwijfeld, toch besteld en super snelle levering. Helemaal happy met mijn super fijne boots.
Ik heb 2 paar mooie laarzen ontvangen. Snel geleverd en prima service. Blij mee.
Prima side Snelle bezorging Zeer tevreden Goede product foto's
prachtige laarzen snelle levering
Een snelle aktie met levering en zag er exact zo uit als op de foto
Zoals hierboven vermeld telefonisch goed en vriendelijk te woord gestaan en conform toezegging op dag en tijd afgeleverd.
Snelle nette levering!
Ik had laarzen in de uitverkoop gekocht waar een pennenstreepje op zat. Zonder problemen en gezeur de laarzen mogen terugsturen. Geld snel retour ook. Het tweede paar laarzen dat ik heb besteld is prachtig! Een tevreden klant.
Ontzettend goede service toen mijn schoenen te groot waren en ze hebben mij gelijk een berichtje gestuurd zodra de goede maat weer te koop was!
Snelle afhandeling retouren en leuke schoenen!
Levering volgens afspraak, laarzen keurig verpakt.
Wat een mooie laarzen en ze lopen gelijk lekker. Ze worden snel en goed verpakt bezorgd. Ik ben fan!
Ik had een vraag gesteld en werd door de klantenservice snel en netjes geholpen. Ga er zeker nog meer kopen.
Was perfect sommige vallen iets kleiner als de andere
Snelle levering en had vragen over een paar laarzen. Snel antwoord. Site is ook erg fijn en staat ook als ze er niet meer zijn in je maat dat je even kan mailen. Erg tevreden!!!!!
Prima webshop, komen afspraak na en is gebruiksvriendelijk. Goede prijzen.
Alles was heel snel in orde gemaakt. Kreeg de schoenen snel geleverd. Goed verpakt en voldoen aan verwachting.
Top geregeld daar!
Super bedrijf
Heel snelle levering. En mooie laarsjes voor een mooie prijs!