Laarzen waren zelfs nog mooier als de foto's. Super mooi afgewerkt en echt goede kwaliteit! Ik ga hier zeker vaker winkelen. :)
Veel keus, vragen worden snel beantwoord, bestelling wordt snel en correct geleverd, retourneren en ruilen ging ook vlot. Kwaliteit van de laarsjes prima. Zeer tevreden klant!
Carlyn is gewoon geweldig betrouwbaar ,zalig als klant !
De boots zijn elke keer wat ik ervan verwacht en zitten heerlijk. Ze zijn elke keer de volgende dag al in huis.
Mooie afgewerkte laarzen. Super maat advies. Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.
Vaak een bestelling gedaan altijd op tijd geleverd. Goede kwaliteit.
Gemaild met medewerker, snelle en leuke reactie terug en prachtige schoenen snel geleverd.
Goede service, mooie laarzen. Informatie van de site klopt
Mooie laarzen aan en uit trekken moet even wennen maar dat geeft niet. Super materiaal prachtig gemaakt.
Ik had voor mijn partner en mijzelf prachtige cowboylaarzen gekocht bij Boeties.nl; deze zijn netjes ingepakt verzonden in een mooie doos !
Duidelijke websites veel keus. Prima aanbevelingen voor de goede maat.
Geweldige service en geweldige laarzen
Snelle levering en prima verpakt!
Snel levering Goed product
De schoenen waren wat ik ervan verwachtte en het pakket was goed verzorgd en snel geleverd!
Schoenen netjes geleverd, 1 paar was te klein. Geen probleem bij het terugsturen en de terugbetaling. Alles zeer professioneel.
Gave boots van Sendra, helemaal blij!
Snelle levering prima service
Snelle verzending en goede communicatie!
hele mooie laarzen voor een leuke prijs ! Levering was snel.
Levering van bestelling was prima. Hulp achteraf door klantenservice was correct en prettig.
Ze zijn een streling voor het oog en ze lopen fantastisch
Snel geleverd, kwaliteit product prima
Snelle levering en veel keuze!