Duidelijke websites veel keus. Prima aanbevelingen voor de goede maat.
Geweldige service en geweldige laarzen
Snelle levering en prima verpakt!
Snel levering Goed product
De schoenen waren wat ik ervan verwachtte en het pakket was goed verzorgd en snel geleverd!
Schoenen netjes geleverd, 1 paar was te klein. Geen probleem bij het terugsturen en de terugbetaling. Alles zeer professioneel.
Gave boots van Sendra, helemaal blij!
Snelle levering prima service
Snelle verzending en goede communicatie!
hele mooie laarzen voor een leuke prijs ! Levering was snel.
Levering van bestelling was prima. Hulp achteraf door klantenservice was correct en prettig.
Ze zijn een streling voor het oog en ze lopen fantastisch
Snel geleverd, kwaliteit product prima
Snelle levering en veel keuze!
Boeties is echt de winkel van men dromen! I love everything! Mijn collecties cowboy boots is gewoon... uit de hand aan het lopen haha, thank you boeties! Lots of love !
Het enige da ik fijn zou vinden heb al verschillende dingen aangekocht da ik eens een korting on krijg voor een volgende aankoop! Voor de rest alles perfekt!
Een gaaf assortiment van kwaliteitslaarzen. Ook nog eens snel geleverd. Ik ben blij!
Erg goede ervaring met site, en artikelen. Niet geld geld retour, of een andere oplossing. Altijd even vriendelijk en correct.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. De laarzen zijn prachtig en werden heel snel geleverd.
Goede website, maten tabel klopt, voor elke smaak genoeg keus: van goedkoop naar duur. Prima kwaliteit.
Besteld en goed afgeleverd zoals beloofd werd.
Alles naar wens
Te gekke laarsjes en snelle bezorging!
Echt super
Boeties is dé winkel voor mooie westernlaarzen. De eerste laarzen helaas retour moeten sturen vanwege de maat maar dat gaat heel makkelijk. Heb nu hele mooie leren laarzen van top kwaliteit! Deze winkel is zeker een aanrader@!