Mooie Laarzen Snelle levering Ik ben tevreden
Snelle, nette service! Blij met wat ik besteld heb
Hele gave laarsjes snel bezorgd top
Fijne webshop mooie laarzen ,snelle reactie op vragen En behulpzaam...
Had mijn bestelling snel binnen. Mooie laarzen van goede kwaliteit. Goede website duidelijk. Goede communicatie via mail.
Prima services bestelde laarzen worden heel snel afgestuurd en de communicatie verloopt ook heel fijn en vlot. And last but not least je koopt hier de mooiste laarzen van Nederland. Dank je wel Carlijn!
Veel keus uit verschillende merken en soorten. Tevens super snelle levering!
Alles is prima verlopen. Bedankt en sorry voor de taal, ik moet vertalen voor de recensie.
De laarzen zijn erg mooi en precies zoals ze omschreven waren !
mooie kwaliteit, kleur was zelfs mooier in het echt, en zitten heel goed
Carlijn houdt je goed op de hoogte en kan je goed adviseren.
Bestelling ging makkelijk bezorging netjes. Product zoals omschreven.
Gewoon goed!!
Ondanks Corona tijden supersnelle levering van een mooi product.
Goeie service..snelle levering. Goeie kwaliteit
Er wordt direct gereageerd op een vraag
Snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Ruime keuze en supersnelle verzending en bezorging! Top!
Ik vind de laarzen geweldig als je ze eenmaal aan hebt. Ik kan ze helaas alleen maar aan doen als ik met iemand wegga die ook met me mee naar binnen gaat om me laarzen uit te trekken. Dat vind ik wel heel jammer. Ik krijg ze alleen echt niet uit!! Ook krijg ik de laarzen alleen maar aan met n plastic boterhamzakje..
Ik heb contact gehad via de app met vragen over de specifieke laars. Ik kreeg een snel en heel vriendelijk antwoord. Vervolgens kon ik met dit advies de goede maat kiezen, ik ben helemaal blij!
Veel eerder ontvangen dan gedacht, super klantvriendelijke en scherp geprijsd!!!!!
Heel fijn bedrijf, met een snelle levering en hele goede kwaliteit laarzen
Goede eerste ervaring voor herhaling vatbaar