Ik ben ontzettend blij met de service en contact. Ik had cowboylaarzen besteld. Deze in de presale gekocht. Op de foto leek het voetbed breder dan uiteindelijk ontvangen. Dit is natuurlijk hartstikke jammer. Ik heb zelf wel een bredere voet dan gemiddeld. Dus wie dit ook heeft misschien toch goed kijken of dit eventueel moet passen
Ruim aanbod, mooie merken en snelle levering. Een aanrader.
Super service. Snel en top
Nette levering. Kwaliteit. What you see is what you het. Blij mee
Zij doen dat beetje extra. Snel en fijn contact. Goede snelle levering van product bij nabestelling.
Snel goede service echt prettig online winkelen en bestellen
Goede service, duidelijk over het hoe en wat over de levering en afspraak keurig nagekomen
De laarzen site ik gejuicht heb, zien er precies zo uit als op de foto. Perfect!!!
Geweldige laarzen en super service.
Door de goede omschrijving van de maten en de in cm omtrek heb ik de juiste maat kunnen kiezen (kheb een hoge wrijf dat niet altijd makkelijk is met boots )
Top! Eerste keer besteld, alles ging super!
Dit is nu 1 van mijn favoriete online winkel geworden. Producten zijn van zeer goed kwaliteit en levering was ook perfect geregeld. Zeer snel. Prijs is prima vergeleken met andere web winkels. Moet eerlijk toegeven. Al met al is het een prima web winkel.
Uitstekende service en mooie producten
Kreeg als kerstgeschenk Sandra sporen om mijn boots helemaal top te maken. Ben er echt gelukkig mee
tevreden
Ik heb maat 43, dus mooie én fijn zittende schoenen vinden is voor mij een uitdaging. Zo fijn om bij Boeties mooie stoere laarzen te vinden!! <3 Ik belde met een vraag over de pasvorm van een paar mooie laarzen. Ik werd heel fijn en duidelijk geholpen met mijn vraag, zodat ik de juiste beslissing kon nemen. De laarzen heb ik binnen; ze zijn echt super gaaf! En, ze zitten heeeeerlijk! Zo blij mee! Dames van Boeties, blijf doorgaan, en zéker in de grote maten! Jullie aanbod gecombineerd met jullie expertise en fijne advies over de foon en app maakt jullie een unieke topzaak!
Schoenen naar wens, kwaliteit wel iets minder dan verwacht. Binnenkant zool liet na twee keer dragen al los. Schoenen zitten wel erg lekker verder en buitenkant leer is mooi. Verder snelle levering en goede en duidelijke website.
Hallo Marit, Dank voor je berichtje en feedback, wat jammer dat je niet geheel tevreden bent over de kwaliteit van de DWRS laarsjes. In dat geval is het belangrijk om even contact met ons op te nemen via de e-mail. Als je graag foto's wilt toevoegen graag, dan kunnen we kijken of we ze kunnen vervangen. Fijne kerstdagen alvast, Team Boeties.nl
Altijd Prachtige laarzen voor mezelf en mijn dochter. Bij telefonisch contact altijd goed advies gekregen.
Mooie laarzen, zoals op de beschrijving. Vlotte levering !
Prima omschrijving. Lekker duidelijk.
Goede service, prachtige laarzen en een paar teruggestuurd en dat ging ook heel soepel.
dankjewel
Precies wat ik verwacht had.. helemaal blij mee
Super snel en netjes geleverd