Vandaag besteld = morgen geleverd
Boots besteld en snel aangekomen. Bleek dat ik een grotere maat nodig had,. Kon ze zo terug sturen en kreeg (nadat ik een opmerking op het retour formulier had gemaakt) de juiste boots snel toegestuurd.
Al vaak via Boeties online g e kocht. Nooit problemen. Alles wordt snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden
Was mijn eerst ervaring met Boeties, prima verlopen. Had de laarzen de volgende dag in huis.
Goede snelle service
Geweldige laarzen
Mooi product. Correcte levering.
Jullie adviseren n maatje kleiner te nemen : dat was niet mijn ervaring. Heb standaard maat 38 en kon er bijna niet in. Natte kranten en met n panty lukt t me ! Te mooi om terug te sturen.
Er was iets fout gegaan in de voorraad waardoor de laarzen die ik in eerste instantie besteld had toch niet leverbaar bleken te zijn. Heb een alternatief voorgesteld gekregen inclusief een korting voor het ongemak! Super opgelost!
Duidelijke en heldere communicatie
Omruilen was zo gebeurd. Snelle levering en goede service. Blij met mijn laarzen.
Helemaal goed,goede kwaliteit. En super blij ermee.
Ik ben echt fan van het assortiment. Erg moeilijk kiezen. Slaag altijd als ik nieuwe laarzen wil. Verder fijne service, goede levering en betaalmogelijkheden.
Goede service . Top !!!
Ik ben zeer tevreden ik denk dat ik wel vaker wat zal bestellen
De laarzen die ik graag wilde hebben waren een tijdje niet op voorraad maar ik kreeg keurig een mailtje toen ze weer geleverd waren. Ik heb ze gelijk besteld en de volgende dag had ik ze in huis! Top service zeg! En zo blij met mijn laarzen!
Onze dochter erg blij met haar nieuwe laarsjes die ook nog eens snel werden geleverd.
Goede service, prachtige botjes
Heel goed, laarzen zijn super gaaf en heel snel geleverd
Nette levering Supper leuke laarsjes Zitten fijn
Na mijn bestelling had ik de gewenste laarzen zeer snel thuis, ze voldoen precies aan mijn verwachting.
Zoals ik zei: ik wil meer Boeties
Top Snelle levering