2 paar laarzen besteld, 1 retour , geen probleem
Prettige site, toegankelijk met bestellen en snelle levering!
Na de bestelling, heb ik deze zeer snel mogen ontvangen.
Goede produkten. Makkelijke website. Snelle levering.
Ik ben zeer vriendelijk geholpen en heb inmiddels 2 paar boeties gekocht. Smaakt naar meer!!!!
Super tevreden van de service en de prachtige boots. Moet wel een maat groter bestellen dan je normale schoenmaat
Betrouwbaar, snel, goed assortiment en marktconforme prijzen
Super mooie laarzen, snelle levering! Top
Goede website, vlotte klantervaring, snel geleverd, en de laarzen zijn helemaal wat ik verwachte.
Al diverse keren hier laarzen gekocht. Eén keer waren de laarzen op raadselachtige wijze verdwenen. Ze heeft ons mee helpen zoeken totdat ze boven water waren. Moet wel zeggen dat de gele laarzen met sterren niet helemaal de kleur was die we hadden verwacht. Maar wel blij mee hoor.
Snelle levering en prachtige laarzen. Mooie kwaliteit
Beige Wester laarsjes gekocht, erg mooi
Prima georganiseerd, snel geleverd en laarsjes staan mooi.
Goede overzichtelijk shop met top assortiment
Top service en snelle levering!
Mooie beige suède laarzen, top! Zitten erg fijn.
Erg snel thuis bezorgd
Ik wilde al heel lang rode laarzen en kwam uiteindelijk bij Boeties uit. Uiteindelijk de laarzen gekocht. Snelle levering. Het was wel even wennen qua pasvorm, je moet ze echt inlopen, maar dat ging redelijk snel, na 3 dagen lopen zaten ze prima. Enige minpuntje was dat de zolen bijzonder glad zijn. Maar na een paar dagen lopen is dat ook wel over. Kortom een echte aanrader, ze staan geweldig. Daarnaast staan er nog wel meer superleuke laarzen op de site , dus wellicht kom nog eens terug!
Ik heb online 3x een bestelling gedaan, 1x retour. Mooie laarzen, snel verzonden (binnen 24 uur zoals belooft). Bij retour heb ik mijn betaling ook erg snel terug gekregen. Mooie producten, uitstekende service!
wat je wilt bedoelt en of vindt ze zijn er en proberen je altijd te helpen!!! Mee te denken!!!
Geweldgie ervaring met de dames van Boeties en deze ervaring zal zeker nog hernomen worden. Zeer blij met de betrokkenheid en de klantenservice. TOP!
Een fijn bedrijf. Goede en snelle communicatie en ook vriendelijk. De gekochte laarzen waren ook top. Koop er zeker vaker
Al meerdere keren daar schoenen besteld. Tegen de avond bestelling gedaan en de andere dag in huis. Dus een hele goede service.
Mijn maat moest besteld worden en daar werd ik prima van op de hoogte gehouden via de mail. Toen mijn maat weer binnen was, kreeg ik een seintje zodat ik via de site kon bestellen.
tot nu toe 3 paar laarzen gekocht,in een woord geweldig!!!